Horoskops 2023. gada 20. martam

Auns

Šajā periodā Auns kā nekad agrāk būs apdomīgs un neļaus sevi apmānīt, lai cik daiļrunīgs būtu cilvēks, kurš to vēlas. Meli jūs jutīsieties burtiski ādā. Bet ir svarīgi nekrist pārmērīgās aizdomās pret mīļajiem, pretējā gadījumā jūs varat viņus nepelnīti aizvainot.

Vērsis

Nedēļas sākums un vidus ir ideāls, lai atbrīvotos no visa nevajadzīgā. Tas attiecas ne tikai uz miskasti pieliekamajā, bet arī uz attiecībām, domām. Nebaidieties pārtraukt kontaktus ar cilvēkiem, ar kuriem jūs apgrūtina komunikācija, atlaidiet vecās aizvainojumus. Vispār veiciet “pavasara tīrīšanu” visās savas dzīves jomās.

Lasi arī: Venēra Vērsī no 2023. gada 16. marta līdz 10. aprīlim: padoms kā būt aktīvākiem un pievilcīgākiem visiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Dvīņi

Šajā periodā zvaigznes iesaka Dvīņiem neignorēt citu cilvēku viedokli. Nesatricināma pārliecība par savu taisnību var tevi apmānīt, un rezultātā tu nonāksi diezgan stulbā stāvoklī.

Vēzis

Šajā periodā Vēžiem var šķist, ka viņi nevar neko mainīt savā dzīvē, un jums pat nevajadzētu mēģināt ietekmēt notikumu gaitu. Nepadodies šīm jūtām! Ir pienācis brīdis uzņemties atbildību un kļūt par sava likteņa saimnieku, tu vairs nevari iet straumei līdzi, citādi nokļūsi nepareizajos ūdeņos.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment