Mīlestības prognoze nedēļai no 2023. gada 20. līdz 26. martam

Lauva

Lauvām nevajadzētu aizmirst par Visuma likumiem, saskaņā ar kuriem Visums darbojas. Viņu zināšanas spēcīgās Veneras un pozitīvā Merkura periodā ļaus kļūt veiksmīgākiem jebkurā jomā – arī mīlestībā. Vientuļajām Lauvām šonedēļ būs minimāla iespēja kļūdīties dzīves partnera izvēlē. Spēcīgs Saturns bloķēs negatīvās enerģijas plūsmas, un tāpēc spēja lasīt un just citus ievērojami palielināsies.

Jaunava

Jaunavām ieteicams būt uzmanīgām mīlas sfērā. Atlikt iniciatīvu uz vēlāku laiku vairs nav iespējams, pretējā gadījumā šīs zīmes pārstāvji riskē palikt vieni uz nenoteiktu laiku. Nav nepieciešams uzsākt jaunas attiecības. Galvenais ir parādīt planētām un Visumam savu darbību un mēģinājumus vienam otru iepazīt. Ikvienam, kurš aktīvi nodarbojas ar laimes meklējumiem, vajadzētu pievērst uzmanību  sazvērestībām no neveiksmēm mīlestībā.

Svari

Daudziem Svariem šonedēļ būs īpaši svarīgi, lai mīļotais cilvēks būtu blakus un uzklausītu viņu lūgumus. Ieteicams vientuļiem Svariem gaidīt laikapstākļus pie jūras – ir jārīkojas un jāiepazīst, bet jāizvairās sazināties ar agresīvo zīmju pārstāvjiem. Ģimenes Svari un tiem, kas ir attiecībās, planētas dāvās daudz patīkamu nepatikšanu, svarīgu mirkļu un siltuma.

Skorpions

Skorpioni sāk paaugstinātas jutības periodu, tāpēc ir svarīgi atcerēties, kā šādā laikā varat pasargāt savu enerģiju. Planētu ietekme pozitīvi ietekmēs ne tikai garastāvokli, bet arī attiecības ar mīļoto. Personīgajā dzīvē gaidāma virkne pozitīvu pārmaiņu. Jūs pat varat mēģināt ieturēt pauzi biznesā, lai sasniegtu otrās puses vietu. Tagad ir lietderīgi dot partnerim to, ko vēlaties saņemt no viņa pretī.

Strēlnieks

Strēlniekam mīlas sfēras veiksmīgai attīstībai ir svarīgi atbrīvoties no izdegšanas un enerģijas deficīta. Šajā viņiem palīdzēs īpaši vienkārši vingrinājumi. Nelielu strīdu gadījumā labāk mēģiniet novirzīt savu uzmanību uz radošām aktivitātēm un mērenu degsmi. Ikviens, kurš novērtē partnera Veneras, kas atrodas Vērsī, jūtas, palīdzēs atbrīvoties no aizkaitināmības, prasīguma un tieksmes pēc egoisma. Centies vairāk uzmanības veltīt savam mīļotajam.

Mežāzis

Mežāžiem mīlestības varoņdarbiem un aktivitātei šonedēļ kopumā vajadzētu biežāk izmantot apliecinājumus Vese***ai un dziedināšanai. Jo labāk Mežāži jutīsies fiziski, jo lielāka iespēja, ka viņi satiks dvēseles radinieku, jo viņiem būs spēks apmeklēt jaunas vietas, satikt cilvēkus, sazināties ar cilvēkiem un tā tālāk. Šonedēļ labāk ilgstoši ēnā neuzturēties.

Lasi arī: Sieviešu nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 20.- 26. martam

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem vajadzētu pārstāt domāt par kaut ko sliktu. Viņu prieks, optimisms un laipnība kļūs par galvenajiem pretējā dzimuma magnētiem. Jūs varat izmantot efektīvu pozitīvas domāšanas un vizualizācijas paņēmienu. Visiem Ūdensvīriem, kuri sapņoja par romantisku ceļojumu, tagad tam noteikti vajadzētu pievērst uzmanību. Spēcīga Venera neļaus nevienam un nekam iejaukties, tāpēc plāni būs jārealizē, turklāt pavisam drīz.

Zivis

Vientuļajām Zivīm Merkurs un Venera sola panākumus dvēseles palīga atrašanā. Tagad galvenais ir izvēlēties ar sirdi. Arī nakts gaismekļi laika posmā no 20. līdz 26. martam palīdzēs Zivīm stiprināt garīgo saikni ar mīļajiem. Laiks mīlestības aktivitātēm ir vienkārši lielisks. Pienāk lielisks laiks oriģināliem randiņiem, neparastām paziņām. Jums jābūt uzmanīgākam, jo ​​pretējā dzimuma pārstāvji bieži vien izteiks Zivīm komplimentus.

Pat tik labvēlīgā laikā mīlestībai un tās meklējumiem eksperti joprojām iesaka tās pievilināšanai izmantot spēcīgus talismanus. Lai veicas jums, lai kas arī notiktu.

Leave a Comment