Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 13. līdz 19. martam

Lauva

Lai uzlabotu un saglabātu savu pievilcību, lauvām ir jānostiprina savs biolauks, un labākais veids, kā to izdarīt, ir sportot. Nedēļas sākumā nepatikšanas un pārpratumi turpinās uzņemt apgriezienus, bet ceturtdien sāksies apgrieztais process. Nevajag pievērst uzmanību apmelojumiem, baumām un citu viedokļiem kopumā. Svarīgi ir patstāvīgi izvērtēt esošo situāciju un nebaidīties pieņemt lēmumus.

Jaunava

Jaunavām pēc iespējas mazāk jāsazinās ar augstprātīgāko un lepnāko zvaigžņu zīmju pārstāvjiem. Bīstamākā diena būs pirmdiena. Tieši šajā dienā jaunavas savā ceļā var satikt ne tos patīkamākos cilvēkus. Iespējamas iekšējas pretrunas, kas ietekmē emocionālo un garīgo stāvokli. Tagad jūs nevarat pakļauties negatīvām emocijām un bailēm, īpaši tām. Kurš patiešām vēlas atrast mīlestību un kādu, kam patikt.

Svari

Svariem šī nedēļa jāsāk ar  informācijas higiēnu. Jāatceras, ka ne visa informācija var būt noderīga un pozitīva. Tāpat ir vērts sagatavoties pozitīvai, bet nestandarta notikumu attīstībai, jo viņu patronese Venēra 16. datumā veiks ilgi gaidīto pāreju Vērsī. Nedēļa būs patīkamiem pārsteigumiem bagāta. Zvaigžņu speciālisti iesaka pagaidām pieturēties pie pazīstamiem krastiem. Svari var apmeklēt mīlestības atziņas.

Skorpions

Skorpioniem sākas ļoti labvēlīgs laiks mīlas aktivitātēm. Zvaigžņu speciālisti viņiem iesaka nevienam nestāstīt par saviem mīlas panākumiem. Tāpat der atcerēties vēl lietas, par kurām noteikti nevajag stāstīt. Skorpionu otrā puse viņiem sagādās lielu laimi. Izmaiņas uz labo pusi nāks pa daļām, pamazām. Venera palīdzēs krāsot jūsu personīgo dzīvi košās krāsās. Galvenais ir ieklausīties savā intuīcijā.

Strēlnieks

Strēlniekiem šonedēļ ir jāizstrādā savi visneaizsargātākie punkti. Ir pienācis laiks strādāt pie sevis un pārveidot savu izskatu. Ja nepiestrādāsi pie sava skaistuma un pievilcības, mīlas sfērā patīkamas pārmaiņas var arī nenotikt. Svarīgi arī biežāk izmantot savus iedzimtos talantus – spēju pārliecināt, daiļrunību un harizmu. Šī ir ļoti patīkama nedēļa, kurā varat droši pacelt attiecības jaunā līmenī un meklēt jaunu mīlestību.

Mežāzis

Ja Mežāži pēdējā laikā nav piepildījuši savus mīlas sapņus un vēlmes, tad tagad Venera palīdzēs to salabot. Ir pienācis laiks saprast, kāpēc tieši sapņi un vēlmes palika tikai domas, bet nepieņēma formu. Šonedēļ iespējami negaidīti notikumi personīgajā dzīvē. Tie nesīs pozitīvu, kaislību, labu garastāvokli. Iespējams, ka Mežāži iegūs neticamu harizmu. Cīņa pret faniem vai cienītājiem būs ļoti sarežģīta.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 13. līdz 19. martam

Ūdensvīrs

Lai kļūtu pievilcīgāki pretējam dzimumam, Ūdensvīram vajadzētu attīrīt galvu no garīgajiem netīrumiem. Efektīvi veidi viņiem palīdzēs šajā jautājumā. Šonedēļ labi paies randiņi un komandējumi. Vientuļais Ūdensvīrs mīlestību varēs atrast internetā. Veneras paspārnē var noslēgt mīlestības deklarāciju, sazvanīt randiņu, izteikt piedāvājumu. Tajā pašā laikā zvaigznes ziņo, ka labākais kandidāts uz “mīļotā cilvēka” titulu būs emocionāli atturīgs cilvēks.

Zivis

Zvaigznes un planētas palīdzēs Zivīm mainīt  karmiskos scenārijus. Viņu dzīve mainīsies uz labo pusi. Mīlestības sfēra uzplauks. Personīgajā dzīvē svarīgi izrādīt pēc iespējas mazāk egoisma: laika posmā no 13. līdz 19. martam tas var sabojāt attiecības ar mīļoto. Pieaugs Zivju organizatoriskās prasmes. Šī būs piemērota nedēļa romantiskam ceļojumam, brīvdienām, jautrībai un mīlestībai.

Katrai zīmei ir savas problēmas, kas neļauj atrast patiesu mīlestību. Šonedēļ daudzi no mums varēs saprast. kādas ir šīs problēmas un kā tās atrisināt. Eksperti novēl veiksmi mīlas lietās, patīkamu komunikāciju un laipnību.

COMMENTS

Leave a Comment