Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 13. līdz 19. martam

Tuvojas diezgan nozīmīga nedēļa, kurā notiks pāris ļoti nozīmīgi notikumi. Eksperti stāstīja par to, ko tie var nozīmēt dažādu zīmju pārstāvjiem.

Saskaņā ar mūsu labvēlīgo dienu sarakstu 16. martā Venēra veiks ilgi gaidīto pāreju Vērša zīmē, kas palielinās tās enerģiju un līdz ar to arī mūsu un arī jūs. Katrai no zvaigžņu zīmēm šis ir ļoti nozīmīgs notikums, taču tas nav pēdējais. Svētdien stiprāks kļūs arī Merkurs, tāpēc nedēļas pēdējo dienu var veltīt biznesam un finansiālai darbībai – ja vien tam, protams, ir vēlme un spēks. Šajās septiņās dienās beidzot pavasaris sāks maksimāli atklāt savu potenciālu.

Auns

Auniem šonedēļ biežāk būs labi un patīkami sapņi, un viņu intuīcija gūs jaunus spēkus. Kas attiecas uz sliktiem sapņiem, pie visa vainojamas nevis zvaigznes ar planētām, bet gan kaut kas cits. Aktuālu problēmu risināšana Aunam būs daudz vieglāka nekā parasti. Šis ir ļoti svarīgs laiks, kurā jums jārīkojas, nevis jāsēž un jāgaida, līdz visas nepatikšanas atrisinās pašas. Tagad ir arī laiks redzēt līdz šim paveiktā darba sekas.

Vērsis

Vēršiem ir jāizmanto savi laimes noslēpumi un pēc iespējas biežāk. Šonedēļ sākas ļoti nozīmīgs laiks, kurā šo cilvēku dzīves būtiski mainīsies. Vērsim šī perioda beigās vajadzētu sagaidīt patīkamus pārsteigumus. Viņus gaida jaunas tikšanās, pozitīvas emocijas, laime un daudz labu ziņu. Zvaigžņu speciālisti iesaka netērēt spēkus, bet darīt svarīgākās lietas, turklāt biežāk. Liktenīgi notikumi var notikt arī Vērša dzīvē, ja viņi pārstāj uzņemties atbildību par savu pagātni un nākotni.

Lasi arī: Sieviešu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 13. marta līdz 19. martam

Dvīņi

Venēras nostiprināšanās labvēlīgi ietekmēs Dvīņu produktivitāti un jebkurā no jomām. Mīlestībā šie cilvēki varēs pārliecinošāk atrast dvēseles palīgu, par kuru viņi jau sen ir sapņojuši. Biznesā un darbā viņiem jāsāk nedēļa ar iepriekš nepabeigtiem projektiem un no ceturtdienas pamazām jāsāk jauni sākumi. Svētdien Dvīņu harizma pieaugs daudzkārt, tāpēc šo dienu var droši veltīt jaunām paziņām, mīlestības meklējumiem, randiņiem un flirtam. Iespējams, ka šīs Gaisa zīmes pārstāvji varēs saņemt dāvanu no likteņa.

Vēzis

Vēži, visticamāk, būs laimīgāki un veiksmīgāki. Šajā viņiem palīdzēs pašpārliecinātība, kā arī daži ikdienas rituāli. Fakts ir tāds, ka Venēra būs viņu pusē, tāpēc veiksmes būs vairāk nekā pietiekami. Kas attiecas uz garastāvokli un veselību, tad arī šajos aspektos Vēži būs topā. Viņu ķermenis un dvēsele kļūs stiprāki, tāpēc viņi kļūs izturīgāki. Nedēļas beigās var rasties asa un steidzama vajadzība pēc mīlestības, uzmanības un rūpēm. Ja tas nenotiks, tas kļūs par signālu, ka ir laiks kaut ko mainīt savā dzīvē.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment