Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 26. jūnija līdz 2. jūlijam: dažus sagaida attiecību attīstība, citus – šķiršanās!

Tas ir nenovērtējami, ja mīļotāji atrodas vienā viļņa garumā. Zvaigžņu eksperti pastāstīja par to, cik viegli vai grūti būs palikt mīlētam un kā jūs varat piesaistīt mīlestību savā dzīvē šo septiņu dienu laikā.

Šonedēļ tas jāatceras ikvienam bez izņēmuma, ka vismazāk mīlas lietās veiksies agresīviem cilvēkiem. Tam, kurš spēlēs netīru spēli un provocēs citus, vairs neveiksies. Lieta tāda, ka gandrīz visa nedēļa paies postošā Vēža Merkura paspārnē. Strauji un viļņveidīgi attīstīsies personīgās dzīves notikumi: iemīlēšanās, strīdi, šķiršanās, izlīgšana un atkal jaunā veidā.

Auns

Nav vajadzības ilgi un nogurdinoši staigāt pa krūmu – tagad labāk runāt tieši, bet uzmanīgi. Pateicoties tam, attiecības, kurās atrodas Auns, dramatiski virzīsies uz priekšu. Alianses, kas balansē uz izjukšanas robežas, var izjukt. Galvenā Auna stiprās mīlestības sastāvdaļa pret citām Zīmēm būs spēja piešķirt personīgo telpu, kas ir tik nepieciešama katram no mums. Dzīvsudrabs un pēc tam retro-Neptūns var izcelt visus svarīgākos Auna neaizsargātos punktus. Protams, tas vislabākajā veidā neietekmēs mīlas sfēru.

Vērsis

Zvaigžņu eksperti stingri iesaka Vērsim mēģināt sūknēt savu sesto sajūtu. Labāk ir izmantot vienkāršus padomus. Intuīcija ir svarīga, taču Merkurs to vājinās. Laiks, kad ātri jāīsteno visi plāni, ir beidzies. Jums jābūt uzmanīgākam. Ikviens vēlas mīlestību un siltumu, bet dažreiz realitāte ir bezsirdīga lieta. Zvaigžņu eksperti iesaka pierast un izbaudīt to, kas ir. Šonedēļ Vērsis var būt apmulsis, taču tam nevajadzētu viņus nobiedēt. Tas drīz pāries.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 26. jūnija līdz 2. jūlijam: esiet gatavi negaidītām, nepatīkamām situācijām!

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Dvīņi

Pateicoties Dvīņu unikālajai iedzimtajai spējai bez īpaša iemesla būt laimīgam cilvēkam, šķiet, ka viņiem nav vajadzīga papildu laime. Dzīvsudrabs var atņemt viņiem šo prasmi, bet ne pilnībā. Tomēr labāk atcerēties par apziņas programmēšanas metodēm labākai dzīvei. Šonedēļ iemīlējušajiem Dvīņiem būs nepieciešama tava spēja ātri pieņemt lēmumus un sasniegt savus mērķus. Iesācējiem ir vērts pareizi noteikt prioritātes, lai izvairītos no problēmām.

Vēzis

Vēžiem steidzami jāiepazīstas ar  četriem veidiem, kā atpazīt enerģētiski bīstamus cilvēkus. Tas viņiem palīdzēs novērst mīlestības un citas problēmas, jo viņiem būs lielāka iespēja apiet apkārtējās vides toksisko ietekmi. Neskatoties uz to, ka Vēži nemainīgi atrodas labāko partneru topā starp visām Zvaigžņu zīmēm, veiksme mīlestībā šonedēļ viņiem smaidīs ārkārtīgi reti. Šī nedēļa ir nelabvēlīga ne tikai Merkura, bet arī Neptūna dēļ, kas viņus padarīs nervozus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment