Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 26. jūnija līdz 2. jūlijam: dažus sagaida attiecību attīstība, citus – šķiršanās!

Lauva

Lauvas var viegli iemīlēties cilvēkā. Komplimenti sāks atstāt pārāk lielu iespaidu, tāpēc nevajadzētu pievērst uzmanību bēdīgi slavenajam “tu man patīc” vai “tu esi skaista / skaista”. Zvaigžņu eksperti iesaka neaizrauties ar fantāzijām: cita uzmanība, protams, ir patīkama, taču Lauvām tagad noteikti nevajadzētu zaudēt galvu. Labāk ir koncentrēties uz garastāvokļa uzlabošanu, izmantojot iecienītākās aktivitātes un spēcīgas prakses. Zvaigznes nesteidzas palīgā Lauvām, tāpēc viņām labāk paļauties tikai uz sevi.

Jaunava

Merkurs otrdien atstās Jaunavu bez savas pozitīvās ietekmes. Šis būs paaugstinātas jutības periods. Pat ja Jaunavas mīl savu partneri, viņām būs ļoti grūti viņu neaizvainot ar vārdiem vai darbiem, tāpēc labāk būt gatavam jau iepriekš atvainoties. Sākot ar 30. jūniju, Neptūns sāks atbalsot Merkuru, kas situāciju vēl vairāk pasliktinās. Mīlestības sfērai veltītās lietas labāk atlikt uz vēlāku laiku. Jā, reizēm gribas siltumu, taču Jaunavām būs jābūt pacietīgām, pārceļot uzmanību no mīlestības uz darbu un mājas darbiem.

Svari

Visiem Svariem, kuri nesen uzsākuši nopietnas attiecības, labāk atcerēties baušļus spēcīgu attiecību veidošanai. Lieta tāda, ka vieglprātība un nolaidība var radīt ļoti lielas problēmas. Negatīvs Merkurs ir slikts palīgs mīlas lietās, tāpēc mīlas sfērā Svarus sagaida nepatīkami pārsteigumi. Ja plānojat pārtraukt garlaicīgas attiecības, nākamā nedēļa tam ir ideāla. Kaut kā jauna izstrāde būs jāpielāgo.

Skorpions

Lai mīlestībā izdotos, jums būs smagi jāstrādā. Zvaigžņu eksperti neiesaka sākt kaut ko jaunu. Maz ticams, ka jauninājumi Skorpiona mīlestības jomā iepriecinās. Ja vēlaties izveidot jaunu mīlestību, labāk vispirms pārbaudīt, kā šādas attiecības var attīstīties. Nakts spīdekļi nespēs pateikt Skorpioniem, kā uzvesties, lai izvairītos no mīlas neveiksmēm. Iespējams, ka šajās septiņās dienās šos cilvēkus gaida nopietna mīlas dilemma. Zvaigžņu eksperti iesaka pieņemt līdzsvarotu un pārdomātu lēmumu.

Strēlnieks

Strēlnieka personīgā dzīve būs ļoti neaizsargāta, tāpēc viņiem nav jādara nekas, kas varētu tai kaitēt. Šobrīd noteikti nenāks par ļaunu būt uzmanīgiem. Zvaigžņu eksperti koncentrējas uz palielinātu krāpšanās iespējamību pāros un abās pusēs. Baltā burvestība palīdzēs atrisināt šo problēmu. Tas pats palīdzēs darīt spēju atrisināt problēmas nekavējoties un bez negatīvisma. Nevajag uzvesties tā, ka visas draudzenes un draugi plosās no skaudības. Šī stratēģija zaudēs visās nozīmēs. Tātad problēmas mīlestībā ātri sasniegs kulmināciju.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 26. jūnija līdz 2. jūlijam: esiet gatavi negaidītām, nepatīkamām situācijām!

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Mežāzis

Mežāžiem būs ļoti grūti radīt par sevi spilgtu pirmo iespaidu. Tomēr mīlestības piesaistīšana joprojām ir iespējama, lai gan ļoti grūti. Fen šui mīlestības padomi palīdzēs Mežāžiem palielināt izredzes gūt panākumus . Zvaigznes vēsta, ka šo cilvēku attiecības ar dvēseles radinieku ievērojami palēnināsies. Retrogrāds Neptūns var likt šīs zīmes cilvēkiem salīdzināt pašreizējās attiecības ar pagātnes. Sakarā ar to būs garastāvokļa svārstības, kas var ietekmēt jūsu personīgo dzīvi. Iespējami strīdi ar mīļoto.

Ūdensvīrs

Zvaigžņu eksperti ļoti ieteicams koncentrēties uz tagadni, aizmirstot par pagātni. Ūdensvīriem steidzami jākoncentrējas uz kaut ko patīkamu. Lai atbrīvotu prātu no nepatīkamām domām, labāk atcerēties  enerģijas attīrīšanas priekšrocības. Vientuļajiem šīs Zīmes pārstāvjiem zvaigznes prognozē vētrainas romantikas sākumu, tomēr simpātijas var izrādīties īslaicīgas. Ģimenes Ūdensvīram jārīkojas. Nemierīgais retro Neptūns nedēļas beigās virzīs viņus pretī pārmaiņām. Mums jārīkojas kopā.

Zivis

Zivīm vajadzētu izmantot padomus, kā atbrīvoties no izdegšanas. Lieta tāda, ka šonedēļ viņi būs vairāk noguruši ne tikai no darba, bet arī no komunikācijas – pat ar mīļoto cilvēku. Kļūs daudz grūtāk stabilizēt personīgo dzīvi, pieradināt mīlestību un likt tai darboties nākotnes labā. Vientuļajām Zivīm noteikti nav jāuzņemas iniciatīva. Drosme ne vienmēr nāk par labu. Mīlestības lietās tagad labāk rīkoties ļoti uzmanīgi, lai nesalauztu malku.

Ieteicams atcerēties ieradumus, kas padara cilvēkus vientuļus un atņem mīlestību. Tagad ir ļoti svarīgi cīnīties ar šādiem ieradumiem. Jo Merkurs nepalaidīs garām iespēju sabojāt mūsu dzīvi, ievērojami palielinot mūsu kļūdu negatīvo ietekmi.

Leave a Comment