Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. aprīlim

Mīlestības zvaigžņu prognoze ir ļoti noderīgs ceļvedis tiem, kuri šonedēļ sapņo piesaistīt mīlestības veiksmi. Zvaigžņu speciālisti ir devuši svarīgus ieteikumus visiem, lai jums būtu vieglāk saglabāt vai atrast mīlestību.

Nākamā nedēļa solās būt notikumiem bagātākā un kopumā labvēlīgākā. Venēra joprojām ir spēcīga, un vājais Marss nespēs mūs nokaitināt šajā jomā. Periods no 3. līdz 9. aprīlim personīgajā dzīvē būs pārsteigumiem bagāts. Mūs sagaida dažādi pārsteigumi. Tie visi mudinās mūs stiprināt attiecības, dvēseles radinieka meklējumus, patiesu mīlestību, radošu domāšanu un laipnību. Tas viss ir ļoti svarīgi tiem, kas vēlas mīlēt un būt mīlēti.

Auns

Spriežot pēc patronplanētu stāvokļa, šī nedēļa Aunam mīlas sfērā būs ļoti veiksmīga. Šīs zīmes vientuļiem cilvēkiem būs iespēja satikt “savu cilvēku”. Ikvienam, kurš vēlas gūt panākumus meklējumos, bet nevar noskaņoties uz pozitīvu vilni, jāizmanto īpaša elpošanas tehnika. Tiem, kuri ir nelaimīgi attiecībās, varat mēģināt tās pārtraukt. Aunam jābūt atvērtam jaunām paziņām.

Vērsis

Tiem, kuriem ir attiecības, 6. aprīlī Pilnmēness dēļ jāievēro piesardzība. Šajā dienā labāk neuzspiest savu mīļoto: izvairies no nepatīkamām tēmām un kritikas. Šī ir ideāla nedēļa, lai izrādītu rūpes, siltumu, maigumu un īpašu garīgo tuvību. Ikvienam, kurš meklē dvēseles radinieku, jāatceras patiesas mīlestības pazīmes. Meklējumi reālajā dzīvē, sociālajos tīklos vai iepazīšanās vietnēs būs līdzvērtīgi.

Lasi arī: Prognoze 2023. gada aprīlim no Andželas Pērlas

Dvīņi

Dvīņu patronplanētas turpina atrasties nostiprinātā stāvoklī. Šāds atbalsts dos viņiem spēku meklēt mīlestību vai stiprināt attiecības, paceļot tās jaunā līmenī. Tomēr zvaigžņu speciālisti aicina būt piesardzīgiem 6. aprīlī. Viņi iesaka riskantos piedzīvojumus atlikt šajā dienā. Ikvienam, kurš patiešām vēlas pēc iespējas ātrāk izkļūt no toksiskām attiecībām, vajadzētu atcerēties padomus, kas izrādīsies ļoti noderīgi.

Vēzis

Vēžiem šajā laikā ir stingri aizliegts vicināt attiecības. Tam ir vismaz trīs svarīgi iemesli. Zvaigžņu speciālistipat kategoriski neiesaka sociālajos tīklos ievietot kopīgas fotogrāfijas. Ikvienam, kurš meklē mīlestību, vajadzētu uzņemties drosmi, spēku un apņēmību. Nākamā nedēļa jāizmanto, lai piepildītu visdrosmīgākās vēlmes un ambiciozākos mērķus. Vēži kļūs ļoti pievilcīgi pretējam dzimumam.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment