Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. aprīlim

Lauva

Lauvām jābūt piesardzīgām pret cilvēkiem, kuri cenšas viņām kaut ko iemācīt. Jums jāuzmanās no viltus destruktīvām patiesībām, kuras visbiežāk iedvesmo citi. Viņi var būt bīstami ne tikai mīlestībā, bet arī biznesā. Marss šobrīd ir pilnībā atņemts no saviem spēkiem, tāpēc nedēļa būs labvēlīga tiem, kas meklē laimi, dvēseles radinieku. Zvaigžņu speciālisti iesaka izmantot savu radošumu un rakstura stiprās puses.

Jaunava

Tagad galvenais izstrādātāju trumpis ir viņu gudrība un spēcīgā intuīcija. Apburt cilvēkus nebūs grūti, taču izvēlēties īsto, kuru apburt, kļūs grūtāk. Sazinoties ar jauniem cilvēkiem, ir svarīgi zināt, kā viņi pauž savas jūtas. Attiecības ar mīļoto cilvēku nesīs augļus. Zvaigznes iesaka šonedēļ ieklausīties sevī: svarīgākais ir tas, kas notiek Jaunavas iekšienē, sirdī.

Svari

Vientuļajiem Svariem vēlams nesēdēt malā. Ir svarīgi sākt būt aktīviem un aicināt uz randiņiem sev tīkamus cilvēkus. Planētas palīdzēs jums atrast atslēgu uz jebkuru sirdi. Labi iesākts rīts palīdzēs Svariem palielināt savu pievilcību. Iepriekš mēs runājām par to, kā sākt dienu ar mīlestību pret sevi un pasauli. Tas vispozitīvāk var ietekmēt attiecību nostiprināšanos. Mīļotais cilvēks būs nosliece uz kaut ko labu Svaru labā.

Skorpions

Skorpioniem vajadzētu būt uzmanīgākiem, lai tādā gadījumā viņi uzreiz pamanītu romantisku žestu no citas personas. Tas palīdzēs ātrāk izveidot jaunas attiecības. Sarunā ar dvēseles radinieku un tuviniekiem kopumā zvaigžņu speciālisti iesaka biežāk atrast pateicības vārdus, taču no kritikas vēlams atteikties. Tāpat zvaigžņu speciālisti iesaka atcerēties pazīmes, ka jauns cilvēks nesīs nelaimi un problēmas. Šīs zīmes noderēs tiem, kas atrodas meklējumos.

Strēlnieks

Strēlnieki ceļā var biežāk sastapties ar enerģijas vampīriem un citiem toksiskiem cilvēkiem. Sadarbojoties ar šādiem cilvēkiem, jums jābūt uzmanīgiem. Vājinātā Marsa ietekme un Saturna nostiprinātā pozīcija liks Strēlniekiem piedzīvot zināmas grūtības ar motivāciju, taču viņi efektīvāk izmantos savu slavēto mīlestības intuīciju. Iespējams, ka mīļotais cilvēks vēlas rūpēties un pievērst uzmanību.

Mežāzis

Mežāžiem var rasties strīdi ar citiem darbā un biznesā, taču zvaigžņu speciālisti neiesaka dusmas izcelt uz mīļajiem. Labāk ir biežāk izmantot spēcīgus rituālus, lai pēc iespējas ātrāk atrisinātu visas nesaskaņas . Vientuļajiem šīs zīmes pārstāvjiem zvaigznes iededz zaļo gaismu: jums ir jāuzņemas iniciatīva savās rokās un jāizrāda interese par pretējo dzimumu. Visticamāk, randiņi paies lieliski. Lielākā daļa problēmu šajā nedēļā būs izdomātas.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai sievietēm no 2023. gada 3. aprīļa līdz 9. aprīlim

Ūdensvīrs

Šīs zīmes pārstāvjiem var šķist, ka mīļotais cilvēks ir negatīvi noskaņots. Speciālisti iesaka Ūdensvīram atdzesēt rūdījumu un saprast, ka mīļotais cilvēks negrasās viņus aizvainot vai sarūgtināt. Iespējams, vienkārši sakrājies kāds pārpratums, ko pēdējais laiks sakārtot. Varbūt ir pienācis laiks beigt kavēties pagātnē. Venēra un Merkurs palīdzēs risināt sarunas ar partneri. Šonedēļ planētas centīsies pietuvināt vientuļos Ūdensvīrus vēlamajam mērķim.

Zivis

Šīs Zīmes pārstāvjus gaida unikāla iespēja atrast pareizo līdzsvaru starp ģimeni un darbu. Līdz 11. datumam spēcīgās pozīcijās esošās Venēras ietekme palīdzēs rast kopīgu valodu ar mīļoto, pārrunās problēmas, uzlabos mikroklimatu ģimenē. Romantiski varoņdarbi nesīs daudz pozitīvu rezultātu. Viņi palīdzēs izveidot harmoniju pārī. Zivīm ir ideāls laiks, lai strādātu ar sevi un savu ķermeni – lai atjaunotu ķermeni un aktivizētu enerģiju.

Eksperti atzīmē, ka šī nedēļa ir lieliski piemērota saziņai ar visiem cilvēkiem. Ir tikai svarīgi atcerēties par vienlīdzīgas apmaiņas likumu – ko tu dod, to saņem atpakaļ. Esiet laipns un uzmanīgs, lai cilvēki par jums rūpētos.

Leave a Comment