Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 24. līdz 30. oktobrim – esiet gatavi meklēt atbalstu!

Laime personīgajā dzīvē lielā mērā ir atkarīga no planētu ietekmes. Uzzinot, kā zvaigznes mūs ietekmēs oktobra beigās, vari izvairīties no problēmām, stiprināt attiecības un gūt panākumus mīlas jomā.

Nedēļa no 24. līdz 30. oktobrim, pirmām kārtām paies ar Venēras ietekmi, kas jau agrāk ir vājinājusies. Tieši viņa kļūs par galveno mīlestības satricinājumu avotu lielākajai daļai zīmju. Jāatzīmē arī 25. datuma aptumsums, kas var sajaukt kārtis. Nedēļas beigās planētas pilnībā “trakos”, zaudējot spēkus un atņemot mums atbalstu. Zvaigžņu pētnieki aicina būt mierīgiem.

Auns

Auns var mēģināt kādu iepazīt, taču tajā pašā laikā zvaigžņu pētnieki iesaka atcerēties, ka sevi un savas jūtas vajag deklarēt maigi, bez liekas neatlaidības: mīlestībā tagad jābūt neuzbāzīgam. Nedēļas beigas ģimenē paies strīdoties. Iespējamas arī izmaiņas, kas būs ārkārtīgi nepatīkamas.

Vērsis

Uz aktivitāti mīlestībā Vērsi piesauks Saturna ietekme, kas pirmdien atbrīvosies no retro fāzes. Tiem, kas meklē attiecības, vajadzētu būt nedaudz gaišākiem, drosmīgākiem. Vari flirtēt, kā arī atklāti runāt par savām jūtām ar savu dvēseles radinieku. Taču tajā pašā laikā par sevi liks manīt Venēra, kas šonedēļ krietni novājinājusies. Tas var atņemt Vērsim vitalitāti.

Dvīņi

Nakts spīdekļi no Dvīņiem prasīs emocionālu stabilitāti un diskrētumu mīlas lietās. Lielas problēmas var sagādāt satraukums, ko otrdien var izraisīt aptumsuma koridora sākums. To pārvarēt palīdzēs meditācija. Zvaigžņu strāvojumi nedēļas beigās nobīdīs Dvīņus noslēgtībā. Krasas enerģijas izmaiņas var radīt nelielas nepatikšanas mīlestībā, piemēram, pārpratumus.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze no 24. līdz 30.oktobrim – esiet gatavi risināt problēmas!

Vēži

Mīļotais cilvēks var nepiekrist Vēža vēlmēm un uzskatiem. Zvaigžņu pētnieki iesaka to ņemt vērā un strīdīgās situācijās nepiekāpties. Vientuļiem Vēžiem koķetēšanā vēlams neaiziet pārāk tālu. Pretējā gadījumā jūs variet nobiedēt jaunu kandidātu otrās pusītes lomai. Lai vairotu veiksmi mīlestībā, zvaigžņu pētnieki iesaka Vēžiem veikt mājas enerģētisko tīrīšanu. Tas palīdzēs nedaudz kompensēt spēka trūkumu.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment