Zvaigžņu prognoze no 24. līdz 30.oktobrim – esiet gatavi risināt problēmas!

Oktobris pamazām virzās uz noslēgumu. Jaunā nedēļa mums nesīs daudz problēmu, taču zvaigžņu pētnieki iesaka nesatraukties pirms laika, jo arī tik nelabvēlīgu nedēļu var padarīt labāku, ievērojot vienkāršus padomus.

Otrdien mums būs Saules aptumsums un aptumsuma koridora sākums. Nedēļas beigās Jupitera, Merkura un Marsa enerģija pasliktināsies. Ņemot vērā, ka arī Venēra šobrīd ir ļoti neizdevīgā stāvoklī, varam secināt, ka ir pienācis laiks uz brīdi apstāties. Vienīgais, uz ko šobrīd varat paļauties, ir Saturns, kas 24. oktobrī vairs nebūs retro fāzē. Centieties uzkrāt enerģiju un stiprināt bioenerģētisko lauku, lai ceļā sastaptie šķēršļi jūs nesatrauc.

Auns

Aunus gaida smaga nedēļa, jo daudzi viņu slēptie ienaidnieki aktivizēsies. Dzīve kļūs grūtāka, jo ienaidnieki kāps ārā no ādas, lai kaut kā nokaitinātu Aunu. Rituāli ar sāli, cīņā palīdzēs izveidot spēcīgu aizsardzību pret ienaidniekiem, taču ar tiem joprojām var nepietikt sirdsmieram. Zvaigžņu pētnieki iesaka mazāk lamāties ar citiem un nemēģināt pierādīt savu viedokli ikvienam, ko satiekat. No 24. līdz 30. oktobrim sarežģītā situācijā labāk klusēt, lai neizraisītu konfliktus.

Vērsis

Nakts gaismekļi aktualizēs Vērša svarīgākos neaizsargātos punktus. Tas ievērojami samazinās viņu produktivitāti, pievilcību un radīs neskaidrības viņu domās. Pagaidām nav vērts pieņemt sarežģītus un svarīgus lēmumus, vai arī jums jābūt uzmanīgākam. Kopš piektdienas lielas nepatikšanas sagaida tos, kuri ir ceļā, vai strādā par šoferi, stjuarti. Ir pienācis laiks atcerēties savus svarīgākos tikumus un stiprās puses, jo Vērsim tie noteikti būs nepieciešami tik grūtā periodā kā šis.

Dvīņi

Dvīņiem vislabākais ierocis cīņā par vietu zem Saules ir viņu pievilcība un harizma. Nedēļas beigās, Merkura pāreja uz Skorpiona zīmi, atņems viņiem daiļrunību, tāpēc visus ar sarunām saistītos jautājumus labāk pabeigt līdz piektdienai ieskaitot. 25. oktobrī, aptumsuma dienā, Dvīņi var ļoti nogurt, kā arī atcerēties kaut ko nepatīkamu no pagātnes, tāpēc labam miegam šajā dienā labāk izmantot meditāciju. Kopumā nedēļas laikā ir vēlams rūpīgi uzraudzīt savu veselību un neignorēt sāpes, savārgumu.

Vēži

Vēžu enerģijas zudumi no otrdienas būs milzīgi, tāpēc no pirmdienas svarīgi pareizi koriģēt savus ieradumus. Pirmkārt, jums ir jārūpējas par uzturu: jums ir jāēd enerģētiski veselīgs ēdiens. Otrkārt, jums jāsāk cīnīties ar sliktiem ieradumiem. Arī zvaigžņu pētnieki stingri iesaka iet gulēt un celties vienlaikus, lai palielinātu produktivitāti. Ja rodas grūtības darbā vai biznesā, jāatceras, ka ir pāragri atkāpties. Joprojām ir iespēja pārvarēt visas problēmas ar minimāliem zaudējumiem.

Lasi arī: Viņa 35 gadu vecumā dzemdē savu piekto bērnu, sāp sirds par šiem bērniem

Lauva

Nedēļas bīstamākā diena Lauvām neapšaubāmi ir saules aptumsums, kas gandrīz pilnībā atņems enerģiju un spēkus, veiksmi un motivāciju. Tas būs otrdien, bet tā ietekme uz šiem cilvēkiem būs spēcīga pat trešdien. Šī iemesla dēļ nedēļas vidū šīs zīmes pārstāvji var atgriezties pie saviem visbriesmīgākajiem ieradumiem, pat ja viņiem iepriekš izdevās ar tiem tikt galā. Zvaigžņu pētnieki iesaka kontrolēt sevi un nezaudēt savaldību. Tas palīdzēs nezaudēt kontroli pār situāciju un saglabāt stabilitāti biznesā.

Jaunava

Jaunavām šajā grūtajā un neparedzamajā nedēļā patiešām būs nepieciešams mīļoto atbalsts. Ja kādam lūdzat palīdzību un emocionālu atbalstu, varat izmantot ātras afirmācijas, lai gūtu panākumus jebkurā biznesā. Tie palīdzēs iegūt pārliecību. Jaunavām tagad ir stingri aizliegts novelt savu atbildību uz citiem cilvēkiem, vainot kādu viņu problēmās. Problēmas ir jāizturas filozofiski, cenšoties atrast kaut ko labu sliktākajos un nepatīkamākajos notikumos.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment