Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 24. līdz 30. oktobrim – esiet gatavi meklēt atbalstu!

Lauva

Lauvas, kas ir visnarcistiskākā zvaigžņu zīme, var ievērojami sabojāt savu dzīvi. Šī nedēļa visveiksmīgākā mīlestībā būs tām Lauvām, kuras kādu laiku var veltīt saviem mīļajiem. Ir svarīgi palikt uzmanīgam pret citu cilvēku jūtām un vēlmēm. Tas jums garantē stabilitāti. Un, ja jūs tam varat pievienot sirsnību un laipnību, spēsiet ne tikai saglabāt, bet arī stiprināt mīlestību.

Jaunava

Zvaigznes iesaka Jaunavām mazāk domāt un vairāk rīkoties. Tagad ir iespēja satikt patiesu mīlestību draugu lokā. Šiem cilvēkiem vajadzētu izrādīt lielāku neatkarību mīlas jomā. Jaunava ir mainīga zvaigžņu zīme, tāpēc šiem cilvēkiem būs iespēja būt pēc iespējas radošiem jebkuru problēmu risināšanā. Šīs nedēļas notikumi liks Jaunavām savādāk paskatīties uz viņu attiecībām ar partneri.

Svari

Iespējams, ka izmaiņas zvaigžņu noskaņojumā nesīs lielas pārmaiņas Svaru mīlas dzīvē. Šī nedēļa būs ļoti notikumiem bagāta, turklāt pārsvarā ne no tiem patīkamākajiem. Svari, pakļaujoties Venēras un aptumsuma iedvesmotām tendencēm, riskē pamest iesāktās attiecības un skatīties citā virzienā. Ir svarīgi ievērot Visuma enerģētikas pamatlikumus, lai nezaudētu laimi un veiksmi.

Skorpions

Zvaigžņu pētnieki iesaka Skorpioniem atrast laiku, lai nodrošinātu, ka otrā pusīte nepaliek bez uzmanības. Vientuļajiem Skorpioniem vēlams izturēties pret savu vientulību ar humoru un izmēģināt veiksmi citā laikā: attiecības, kas aizsāktas laikā no 24. līdz 30. datumam, var būt īslaicīgas. Efektīvas afirmācijas palīdzēs atrast savu dvēseles draugu un izdarīt pareizo izvēli.

Strēlnieks

Strēlniekiem ir svarīgi laikus atpūsties un nomierināt nervus. Ar to viņiem palīdzēs mūzika ar dabas skaņām. Tās būs efektīvākas par meditāciju, jo neprasa koncentrēšanos un pieredzi. Mierīgums un stresa trūkums padarīs Strēlnieku pievilcīgāku pretējam dzimumam. Nedēļa paies lieliski, ja atcerēsies vienu lietu: nevajag strīdēties ar mīļoto, īpaši par niekiem.

Mežāzis

Zvaigžņu pētnieki iesaka vientuļiem Mežāžiem biežāk atrasties sabiedrībā, starp cilvēkiem: tur, viņuprāt, var satikt ļoti daudzsološu paziņu, kas izvērsīsies par kaut ko vairāk, bet ne tagad, uzreiz, bet nedaudz vēlāk. Ir svarīgi būt pacietīgam. Steigtties mīlestībā tik nelabvēlīgā laikā ir vienkārši nepieņemami. Mežāži bieži tiek attiecināti uz mantkārīgākajām zvaigžņu zīmēm. Tiem, kas ir attiecībās, jābūt dāsnākiem, veltot mīļotajam uzmanību un laiku.

Lasi arī: Viņa 35 gadu vecumā dzemdē savu piekto bērnu, sāp sirds par šiem bērniem

Ūdensvīrs

Ūdensvīram nedēļa no 24. līdz 30. var būt ļoti grūta mīlestības ziņā. Tomēr ir iespējamas labvēlīgas izmaiņas. Šiem cilvēkiem, viņu domu, vēlmju un lūgumu izteikšana var kļūt par problēmu. Venēras vājums var radīt problēmas ar sapratni, kā arī palielināt ķildu risku ar mīļoto, radiem, draugiem.

Zivis

Zvaigžņu pētnieki visos iespējamos veidos iesaka Zivīm izvairīties no konfliktiem un izrēķināšanās ar partneri, kā arī atturēties no priekšlaicīgiem vērtējumiem un secinājumiem. Attiecību meklējumus labāk atlikt, jo apdraudēta būs Zivju harizma, īpaši nedēļas pēdējās trīs dienās, kas būs ārkārtīgi nelabvēlīgas. Labāk nesteigties ar atzīšanos mīlestībā.

Zvaigžņu pētnieki atgādina, ka mīlestībā jebkurā, labvēlīgā vai nelabvēlīgā laikā, darbojas pievilkšanās likums. Ja esat viens, centieties būt starp ģimenes cilvēkiem, kuri jūs uzlādē pozitīvi. Ja jums ir attiecības, mēģiniet būt godīgs pret savu mīļoto par savām bailēm un domām. Ja esat godīgs, no viņa varat saņemt līdzjūtību un psiholoģisku palīdzību.

COMMENTS

Leave a Comment