Mīlestības zvaigžņu prognoze no 2022. gada 31. oktobra līdz 6. novembrim

Pašā novembra sākumā daudzu zvaigžņu zīmju personīgajā dzīvē var notikt radikālas pārmaiņas. Tās nesīs laimi, vai arī jums būs jāpieliek pūles, lai piesaistītu mīlestību, pastāstīs zvaigžņu pētnieki.

Marss ir savā retro fāzē, tāpēc visus svarīgos kopīgos plānus labāk konflikti. Nākamā nedēļa ir vispiemērotākais periods rūpīgai mīlas plānu īstenošanai vientuļiem cilvēkiem: Venēra, kas ir atbildīga par mīlestību, joprojām ir spēcīga. Cilvēkiem, kuri sapņo par mīlestību, paveiksies nedaudz vairāk nekā tiem, kuri to jau ir atraduši. Cilvēki ar augstu enerģijas potenciālu varēs gūt panākumus mīlas lietās. Tāpēc centieties būt piepildīti ar pārliecību un iekšēju spēku.

Auns

Šonedēļ emocijas ļoti traucēs Aunam veidot attiecības. Līdz nedēļas beigām pastāv risks sastrīdēties ar visiem mīļajiem un ienirt negatīvismā. Savaldība un emocionālais līdzsvars palīdzēs pavadīt nedēļu uz pozitīva viļņa. Auniem, tagad labāk ir nedaudz samazināt savu degsmi un būt nedaudz uzmanīgākiem.

Vērsis

Veiksme mīlestībā būs Vērša pusē, un par to īpašs paldies jāsaka Venērai, kas baro šo cilvēku enerģiju, pateicoties tam, ka atrodas Skorpiona zīmē. Vērša paspārnē dzimušajiem zvaigžņu pētnieki iesaka rīkoties un meklēt tā cilvēka uzmanību, kurš viņiem simpatizē. Ievērojot optimismu, apņēmību un pašpārliecinātību, panākumi personīgajā dzīvē nebūs ilgi jāgaida, jo domas ir materiālas.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2022. gada novembrim – dažiem piepildīsies sapņi!

Dvīņi

Ja mīlestībā viss norisinās un laimi nav iespējams atrast, tas nenozīmē, ka jums ir uzlikts lāsts. Ja ir kādas šaubas, Dvīņiem vajadzētu noskaidrot, kā izpaužas kaitējums attiecībām un kā no tā atbrīvoties. Radošums un emocionalitāte palīdzēs Dvīņiem iemīlēties cilvēkā. Ja šīs zīmes pārstāvji mainīs attieksmi pret mīlestību un mainīs taktiku, viņi spēs iekarot jebkura cilvēka sirdi.

Vēži

Vēžiem no 31. oktobra līdz 6. novembrim jāiemācās pasargāt sevi no enerģijas un psiholoģiskiem uzbrukumiem, jo ​​apkārtējie cilvēki var kļūt toksiski. Ir pienācis laiks pārmaiņām mīlestībā. Pārkārtojumi un izmaiņas personīgajā sfērā var nebūt patīkamākās dēļ Marsa retro fāzē, tomēr ar lielu varbūtību pozitīvas tendences turpināsies. Tajā pašā laikā zvaigžņu pētnieki ziņo, ka izmaiņas var būt nemanāmas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment