Mīlestības zvaigžņu prognoze no 2022. gada 31. oktobra līdz 6. novembrim

Lauva

Lauvas sagaida arī pārmaiņas mīlestībā un attiecībās ar cilvēkiem kopumā. Tās noteikti radīs pozitīvus rezultātus nākotnē, pat ja šobrīd tā nešķiet. Galvenais ir ticēt labākajam un prast gaidīt. Vientuļās lauvas iegūs jaunas paziņas. Lai iekarotu kāda sirdi, ir svarīgi palikt sirsnīgam un optimistiskam. Pravietiski sapņi palīdzēs Lauvām saņemt atbildes uz jautājumiem par mīlestību.

Jaunava

Jaunavām ir svarīgi iemācīties sadzirdēt sevi, jo iekšējais kompass viņas šonedēļ nepievils. Viss, kas Jaunavai pietrūkst laimei, atnāks šonedēļ. Zvaigžņu pētnieki iesaka īpašu uzmanību pievērst intuīcijai. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka gaidāmā nedēļa nav piemērota virzībai uz priekšu: mīlestībā jārīkojas pēc iespējas uzmanīgāk, pretējā gadījumā Marss izjauks visus plānus.

Svari

No neizprotamās situācijas attiecību un mīlestības sfērā, Svarus glābs kāda tuva drauga vai vecāka gadagājuma praktiskie padomi. Īsāk sakot, šī nedēļa ir ideāla mācībām. Tās nesīs daudz priecīgu ziņu un patīkamu emociju. Svariem vēlams nenoslēgties sevī, bet, tieši otrādi, izrādīt atklātību un demonstrēt labas sajūtas.

Skorpions

Kopīgas aktivitātes un vaļasprieki ar otro pusīti būs ļoti veiksmīgas un palīdzēs atgriezt attiecībās kaisli. Vientuļajiem Skorpioniem vajadzētu nedaudz piestrādāt pie sava tēla, lai piesaistītu pretējā dzimuma uzmanību. Jūs variet doties iepirkties, mainīt savu stilu un frizūru.

Strēlnieks

Strēlnieki ir cilvēki ar visspēcīgāko raksturu. Viņu mīlestības entuziasmu ir ārkārtīgi grūti salauzt. Šajās septiņās dienās izredzes uz kardinālām izmaiņām personīgajā dzīvē ir ārkārtīgi lielas: Strēlniekam var būt jauni slepeni pielūdzēji un cienītāji. Turklāt esošās attiecības atradīs harmoniju. Mīļotais cilvēks sāks nēsāt Strēlnieku uz rokām, ja viņš mēģinās stiprināt mīlestību un padarīt savu partneri laimīgu.

Mežāzis

Mežāžiem atrast laimi un panākumus mīlestībā neļaus negatīvas vīrusu programmas. No tiem būs iespējams atbrīvoties, sazinoties ar patīkamiem un optimistiskiem cilvēkiem. Uz novājināta Marsa fona Mežāži var kļūt lepnumi. Zvaigžņu pētnieki iesaka novirzīt uzmanību no personīgajām vajadzībām uz mīļotā cilvēka, radinieku vai potenciālā partnera vajadzībām. Lai panāktu abpusējas jūtas, ir vērts rīkoties maigi.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2022. gada 31. oktobra līdz 6. novembrim – iespēja uzlabot savas izredzes!

Ūdensvīrs

Vientuļajiem Ūdensvīriem nevajadzētu gaidīt, kad kāds viņiem izteiks komplimentus. Jums ir jāņem iniciatīva savās rokās. Nedēļa būs pēc iespējas veiksmīgāka tiem, kuri ar visu spēku cenšas atrast sev dvēseles draugu. Dažas komunikācijas problēmas var būt darbā. Atklātība ir Ūdensvīra labākais draugs.

Zivis

Tagad Zivīm ir ļoti svarīgi dzīvot tā, lai nebūtu nekontrolēta enerģijas patēriņa. Venēra palīdzēs pretoties Marsam, taču viņas spēks nav neierobežots. Zivīm vajadzētu būt uzmanīgākām, apspriežot slidenas tēmas. Iespējams, ka otrā pusīte uzzinās kādu ne to patīkamāko Zivju noslēpumu. Šis apstāklis ​​var diezgan sabojāt garastāvokli un izraisīt mīlestības krīzi. Pārējā nedēļas daļa ir labvēlīga romantikai.

Leave a Comment