“Mums ir tikai divi vārdi”: 100 gadus vecs vīrietis un 96 gadus veca sieviete atklāj mīlestības un ilgmūžības noslēpumu

“Ilgmūžības noslēpums ir samazināt stresu. Mums ir divi vārdi, kas ir daļa no mūsu dzīves. Un šie divi vārdi ir: “Un kas?” Katra lietā pirms satraukties, uzdodam sev šo jautājumu – un kas no tā? Vai tas ir tā vērts?’’ – teica Terenss.

“Šo vakariņu laikā ar mani kaut kas notika. Mēs sēdējām viens otram blakus, pirmo reizi pieskārāmies un paskatījāmies viens uz otru, un kaut kas elektrisks mani vienkārši saviļņoja. Viss mans ķermenis sāka trīcēt. Es nevarēju ēst, es tikko varēju elpot, es biju satraukts. Un es to nezināju, bet tajā brīdī es iemīlējos 98 gadu vecumā. Un tagad man ir vairāk nekā 100 gadu, un es domāju, ka esmu iemīlējies vēl vairāk nekā toreiz. Mīlestība turpina pieaugt ar katru dienu,” viņš saka.

Laulātie mīl dejot pie jautras mūzikas un kopā ceļot. Pāris arī labprāt pavada laiku kopā ar bērniem, mazbērniem un mazmazbērniem.

“Mana mīļākā izklaide ar Žannu ir kopā ar viņu pavadīt laiku, piemēram, vakar mēs visu dienu vienkārši kopā pavadījām, sarunājāmies, dziedājām, klausījāmies mūziku un atcerējāmies. Mēs nekad, ne mirkli, ne mirkli nepalaižam viens otru garām,” saka Terenss.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Sverlina saglabā pozitīvu skatījumu uz mīļotā cilvēka dzīvi: “Dzīve ir skaista, bet tā ir jābauda,” saka viņa.

“Viņš katru rītu man zvana un saka: “Vai es tev esmu teicis, cik ļoti tevi mīlu?”. Un tad viņš noliek klausuli, jo sāk aizrīties,” smejoties saka Sverlina.

 

Leave a Comment