Nagu griešana pēc Mēness kalendāra 2023. gada oktobrī: viss, ko mēs darām, var ietekmēt mūsu dzīvi vis tiešākajā veidā!

13., 14. un 15. oktobris: Mēness trīs dienas paliks Svaru zvaigznājā, bet 14. datumā būs Jauns Mēness. Šis periods nav piemērots nagu griešanai, jo ir liela varbūtība vājināt biolauku. Šajā periodā zvaigžņu eksperti iesaka vairāk laika veltīt garīgajam līdzsvaram un kopīgām procedūrām, kas palīdzēs atpūsties un  rast harmoniju.

16., 17. oktobris: augošais Mēness Skorpionā ir lielisks laiks, lai stiprinātu nagu plāksnes. Piemērota būs nagu griešana, kā arī rūpes par rokām. Noderēs sāls vannas, ārstniecības augu šķīdumi un mīkstinošas eļļas kutikulai. Ir svarīgi to rūpīgi noņemt, lai nesabojātu nagu gultni. Pretējā gadījumā jūsu nagi izaugs nevienmērīgi un trausli.

18., 19. oktobris: Mēness turpina nostiprināties Strēlnieka zvaigznājā. Šīs dienas tiek uzskatītas par neitrālām, tāpēc nagu griešana ir atkarīga no jūsu garastāvokļa: jūs varat tos apgriezt vai pagarināt, atstāt tos kā ir, pārklāt tos ar aizsargājošu laku vai veikt manipulācijas, kuru mērķis ir kopt un stiprināt nagu plāksnes.

20., 21. oktobris: Mēness aug Mežāža zvaigznājā. Šajā periodā prioritāte būs kvadrātveida nagu forma ar noapaļotām malām. Tas palīdzēs rast mieru, neuztraukties par sīkumiem un izvairīties no nopietniem konfliktiem. Arī kopšanas procedūrām nevajadzētu atlēti – pasliktinoties laikapstākļiem, īpaša piesardzība nepieciešama ne tikai rokām, bet arī ķermenim kopumā.

22., 23. oktobris: nagu griešana augošā Mēness ietekmē Ūdensvīra zvaigznājā nozīmē globālas pārmaiņas dzīvē. Zvaigžņu eksperti iesaka no šādas procedūras atturēties tiem, kuri vēl nav gatavi nopietniem notikumiem. Būtu piemērotas nagu plākšņu kopšanas un nostiprināšanas procedūras.

24., 25. un 26. oktobris: Mēness pāris dienas atradīsies Zivju zīmē, un šis laiks ir lieliski piemērots nagu kopšanai mājas apstākļos. Maigs matu griezums nekaitēs nagu plāksnēm, un papildu kopšana stiprinās nagus un mīkstinās roku ādu. Labvēlīga būs arī ārstnieciskās lakas uzklāšana.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Vēžus sagaida izmaiņas, Zivis – vilšanās!

Lasi arī: 4 Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuri kļūs bagāti 2023. gada oktobrī: jums neaprakstāmi paveiksies!

27., 28. oktobris: Mēness pāriet Auna zvaigznājā, 28. datums tiks atzīmēts ar Pilnmēness. Šajā periodā zvaigžņu eksperti iesaka piešķirt nagiem noapaļotu formu, lai nezaudētu vitalitāti. Kopšanas procedūras nepieciešamas arī nagu plākšņu nostiprināšanai un roku ādas mitrināšanai.

29., 30. oktobris: nagu griešana nakts gaismekļa ietekmē Vērša zvaigznājā tev nekaitēs, ja izvairies no smailām formām un koša manikīra. Noapaļotas kliņģerītes un maigi pasteļtoņi palīdzēs stiprināt attiecības, atbrīvoties no vientulības un iegūt finansiālu labklājību.

31. oktobris: Mēness turpina dilst, virzoties uz Dvīņu zvaigznāju. Šīs dienas ir piemērotas dažādām formām. Rūpīga instrumentu izmantošana pasargās no traumām, bet nostiprināšanas procedūras palīdzēs saglabāt pievilcīgu nagu izskatu un aizmirst par to trauslumu.

Šķietami vienkārša procedūra var ienest tavā dzīvē veiksmi, pasargāt no problēmām un kļūt par lieliska garastāvokļa avotu uz daudzām dienām. 2023. gada oktobrī ikviens varēs atjaunināt savu tēlu tādā veidā, kas nāks par labu enerģētikas nozarei.

Leave a Comment