Nagu griešana pēc Mēness kalendāra 2023. gada oktobrī: viss, ko mēs darām, var ietekmēt mūsu dzīvi vis tiešākajā veidā!

Nagu griešana ir ne tikai veids, kā padarīt rokas un koptēlu pievilcīgu, bet arī lieliska apdrošināšana pret visdažādākajām nepatikšanām. Zvaigžņu ekspertu ieteikumi, kas atspoguļoti Mēness kalendārā 2023. gada oktobrim, palīdzēs izvēlēties ideālo laiku manikīra meistara apmeklējumam un dienas kopšanas procedūrām.

Agrāk cilvēki pret matu un nagu griešanu izturējās ar īpašu satraukumu, uzskatot, ka nogrieztie gabali var tikt bojāti un negatīvi ietekmēt cilvēku. Mūsdienu pasaulē maz cilvēku tic šādām māņticībām, taču viņi cenšas parūpēties par sevi labvēlīgos Mēness fāzēs. Zvaigžņu eksperti iesaka ieklausīties zvaigžņu ekspertu padomos, lai oktobris izdotos veiksmīgi un radītu daudz košu tēlu, nekaitējot savai enerģijai.

1., 2. oktobris: svētdiena un pirmdiena Mēness samazināsies Vērša zvaigznājā. Šajā periodā nagu griešana nav aizliegta, taču zvaigžņu eksperti iesaka atteikties no smailās formas. Tas var izraisīt konfliktu saasināšanos gan personīgajā dzīvē, gan biznesa vidē. Piemērotāka būtu noapaļota forma un saīsinātas nagu plāksnes.

3., 4. un 5. oktobris: novecojošā Mēness ietekmē Dvīņu zvaigznājā vari mainīt nagu formu, lai dzīvē ieviestu ilgi gaidītās pārmaiņas. Tiem, kuri vēlas uzlabot savu personīgo dzīvi, vajadzētu apmeklēt speciālistu no rīta. Lai biznesā sasniegtu labklājību, nagus vajadzētu apgriezt pusdienlaikā.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Vēžus sagaida izmaiņas, Zivis – vilšanās!

Lasi arī: 4 Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuri kļūs bagāti 2023. gada oktobrī: jums neaprakstāmi paveiksies!

6., 7. oktobris: Mēness vēzī ir lielisks laiks kopšanai un higiēnas procedūrām. Par labu nāks stiprinošās vannas, barojošu krēmu un serumu lietošana, nagu apgriešana. Jāievēro piesardzība, strādājot ar asiem instrumentiem – drošības pasākumu neievērošana var izraisīt iegriezumus, kas drīzumā nedzīs.

8., 9. un 10. oktobris: Mēness turpina novecot, virzoties uz Lauvas zvaigznāju. Mūsdienās zvaigžņu eksperti iesaka smailas nagu plākšņu formas. Šis triks palīdzēs nepalaist garām laimi personīgajā dzīvē un atrast veidus, kā attīstīties biznesa vidē. Piemērotas būs arī parafīna vannas, pateicoties kurām roku āda kļūs samtaina un mitrināta.

11., 12. oktobris: nagu griešana un roku kopšana dilstošā Mēness ietekmē Jaunavas zvaigznājā būs lielisks profilakses līdzeklis pret  nagu šķelšanos un trauslumu. Procedūru vajadzētu uzticēt profesionāļiem, lai netīšām nenogrieztu pārāk daudz un vēlāk neciestu no ieaugušu nagu problēmām.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment