Nagu griešana pēc Mēness kalendāra 203. gada jūlijā

Savlaicīgs manikīrs palīdzēs pavadīt vasaras vidu labā noskaņojumā un piesaistīt veiksmi. Mēness kalendārā atspoguļotie ieteikumi palīdzēs izvēlēties pozitīvas dienas došanai pie meistara.

Skaists izskats slēpjas detaļās, tāpēc ir svarīgi pievērst uzmanību sīkumiem. Koši aksesuāri, lāse neuzbāzīgu smaržu, burvīgs smaids un glīti nagi kļūs par vizītkarti un palīdzēs justies pārliecinātai. Speciālisti iesaka ieklausīties zvaigžņu ekspertu padomos, lai labvēlīgajos jūlija mēnešos veiktu košu manikīru un koptu nagus.

1., 2. jūlijs: jūlija sākums, augošais Mēness aliansē ar Strēlnieka zvaigznāju sniedz labu enerģiju. Mūsdienās var ne tikai veikt manikīru, izvēloties sev tīkamākos toņus, bet arī kopt nagus un rokas kopumā. Noderēs  relaksējošas masāžas un stiprinošas vannas ar ārstniecības augu novārījumiem .

3., 4. jūlijs: Mēness pāriet uz Mežāža zvaigznāju. Supermēness 3. nav labākais laiks krasām pārmaiņām. Zvaigžņu eksperti iesaka atlikt manikīru un parūpēties par savu labsajūtu. 4. jūlijā ir atļautas mitrinātas kutikulas, taču nevajadzētu taisīt manikīru, lai nepievilinātu nepatikšanas.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras kļūs bagātas 2023. gada jūlijā: jums ne tikai paveiksies, bet arī nauda kritīs no debesīm!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: bez svarīga iemesla neceļojiet, dažus var sagaidīt avārija ceļā!

5., 6. jūlijs: manikīrs dilstoša Mēness ietekmē Ūdensvīrā noturēsies ilgi un kļūs par iedvesmas avotu. Mūsdienās ir vērts izvēlēties pasteļtoņus, lai novērstu kairinājumu par niekiem un uzturētu labu garastāvokli. Arī nagu pieaudzēšana pāries bez problēmām.

7., 8. jūlijs: diezgan labvēlīgs laiks manikīram būs dilstoša mēness uzturēšanās laikā Zivju zvaigznājā. Jauns spilgts pārklājums būs glābiņš no ilgām un šaubām, un meistars palīdzēs izvēlēties optimālo nagu plākšņu formu, kas uzsvērs roku grāciju. Turklāt nagu griešana no rīta palīdzēs atbrīvoties no problēmām jūsu personīgajā dzīvē.

9., 10. jūlijs: Mēness Aunā turpina novecot. Šī savienība ir veiksmīga kopšanas procedūrās. Nagu apgriešana palīdzēs ieviest dzīvē nepieciešamās izmaiņas un koncentrēties uz aktuālu problēmu risināšanu. Zvaigžņu eksperti iesaka vakarā negriezt nagus, lai nesagādātu nepatikšanas un nevājinātu biolauku.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment