Nagu griešana pēc Mēness kalendāra 203. gada jūlijā

11., 12. jūlijs: Mēness Vērsī uzturēsies pāris dienas, taču 11. jūlijā nagus griezt nevajadzētu. Šajā dienā pastāv nagu plākšņu novājināšanas risks. 12. jūlijā varat droši veikt jebkuras procedūras, kas piesaistīs veiksmi un finansiālo labklājību (īpaši, ja izvēlēsieties zaļās, sudraba vai zelta nokrāsas).

13., 14., 15. jūlijs: novecojošais Mēness Dvīņu zvaigznājā nav labākais laiks nagu plākšņu griešanai. Šādas procedūras var izraisīt atslāņošanos un trauslus nagus. Piemērotas šajās trīs dienās būs kopjošas procedūras, neizmantojot asus instrumentus. Noderēs arī parafīna vannas.

16., 17. jūlijs: Mēness turpina novecot, zaudējot spēkus Vēža zvaigznājā, un 17. jūlijā būs Jauns Mēness. Šīs savienības enerģija ir mainīga, tāpēc nevajadzētu sarežģīt savu dzīvi un griezt nagus. Šajā periodā svarīgi parūpēties par savu garīgo komfortu un līdzsvaru, veltīt laiku iecienītākajām nodarbēm un kārtīgai atpūtai.

18., 19., 20. jūlijs: griezt nagus mēness augšanas laikā Lauvas zvaigznājā – lai veicas. 18. jūlijā, kamēr Mēness ir pilnībā iegājis ugunīgajā zvaigznājā, ar šādām procedūrām nedaudz jāpagaida, un 19. un 20. jūlijā var droši pierakstīties pie sava mīļākā meistara, lai koriģētu nagu garumu, izvēlētos košu manikīru. un izbaudiet atjauninātu izskatu.

21., 22. jūlijs: Mēness pāriet Jaunavas zvaigznājā. Šis periods ir neitrāls, tāpēc naglu griešana nav aizliegta. Zvaigžņu eksperti iesaka izvēlēties diskrētu dizainu, lai koncentrētos uz svarīgu jautājumu risināšanu un nepalaistu garām nozīmīgas detaļas. Veiksme dos nagu plākšņu noapaļoto formu.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras kļūs bagātas 2023. gada jūlijā: jums ne tikai paveiksies, bet arī nauda kritīs no debesīm!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: bez svarīga iemesla neceļojiet, dažus var sagaidīt avārija ceļā!

23., 24. un 25. jūlijs: Mēness trīs dienas pavadīs Svaru zvaigznājā. Šis laiks piemērots higiēnas procedūrām: darbam ar kutikulām, masāžai, barojošām roku maskām un vannām. Vislabāk nagus griezt 24. jūlijā, lai gūtu pārliecību un padzītu šaubas, kas traucē pieņemt atbildīgus lēmumus.

26., 27. jūlijs: Mēness pāriet uz Skorpiona zvaigznāju. Šo dienu enerģija būs mainīga, tāpēc 26. datumā ir vērts veltīt laiku kopjošām procedūrām. 27. jūlijā ir atļauts griezt nagus, taču jāuzmanās, lai nesavainotos. Griezumi dziedēs ilgu laiku un radīs daudz diskomforta.

28., 29. jūlijs: Strēlnieka zvaigznājā augošā Mēness ietekmē jauns manikīrs piesaistīs veiksmi . Arī nagu apgriešana palīdzēs tikt galā ar nepatikšanām un iedvesmos jauniem sasniegumiem. Zvaigžņu eksperti iesaka no rīta sarunāt tikšanos ar meistaru un noteikti parūpēties par savām rokām.

30., 31. jūlijs: šajās dienās Mēness aug un uzturas Mežāža zvaigznājā. Zvaigžņu eksperti iesaka jūliju pabeigt ar košu manikīru, jaunu kliņģerīšu formu un lielisku garastāvokli. Nagu plākšņu griešana šajā periodā ir saistīta ar veiksmi biznesā un personīgajā dzīvē.

Veiksmi un labklājību dzīvē ienesīs ne tikai spilgts manikīrs un savlaicīga nagu griešana. Ikviens var padarīt dzīvi laimīgu, ja iemācās sadzirdēt sevi un nedzenāt citu cilvēku sapņus un ideālus.

Leave a Comment