Nākamreiz, kad dosieties garām ziedu veikalam, noteikti iegādājieties šo maģisko augu

Sansevjēra ir patiesi pārsteidzošs augs. Tas ir ļoti populārs iekštelpu augu mīļotāju vidū, jo tam ir lieliskas īpašības. Ir vairāki iemesli, kāpēc to vajadzētu ievietot savās mājās. Tomēr jums ir jāpārliecinās, ka tas jums ir piemērots.

Vispirms parunāsim par to, kāpēc šo augu ir vērts turēt mājā. Šis ir skaists un nepretenciozs telpaugs. Tas ir skaists pats par sevi, un arī labi saprotas ar citiem zaļajiem mājas iemītniekiem. Sansevjēra ir patiesi maģiska ar savu spēju attīrīt un uzlabot mājokļa gaisu. Tas samazina kaitīgo daļiņu, piemēram, benzola un trihloretilēna, daudzumu gaisā. Šie toksīni traucē miegu un izraisa galvassāpes. Tāpēc sansevjēru var droši novietot guļamistabā.

Ja dzīvoklī ievietojat 2 vai 3 no šiem vidēja izmēra augiem, jūs varat būtiski ietekmēt situāciju dzīvoklī. Gaiss kļūs tīrāks, kas pozitīvi ietekmēs elpošanu un imūnsistēmu. Sansevjēra arī labi absorbē lieko mitrumu no gaisa. Ja mitrums ir pārāk augsts, var būt grūti aizmigt vai koncentrēties. Un šis brīnišķīgais augs glābs jūs no šādām problēmām.

Vēl viens svarīgs punkts: augs ir lieliski piemērots alerģijas slimniekiem, jo ​​tas neizraisa nekādu reakciju. Sansevjēru var novietot guļamistabā vai virtuvē. Tās lapas neietekmēs tvaiks vai augsts mitrums. Ir arī labi to ievietot telpās, kuru logi ir ar skatu uz rosīgām ielām. Tas palīdzēs attīrīt gaisu.

Ir vērts teikt, ka augam joprojām ir mīnuss – tā sula satur saponīnus. Lietojot ārēji, tiem ir ārstnieciska iedarbība, bet, ja tie tiek uzņemti, tie var izraisīt saindēšanos. Tāpēc ar to jārīkojas ļoti uzmanīgi. Neļaujiet bērniem un dzīvniekiem mijiedarboties ar šo augu. Nekavējoties izmetiet nogrieztās lapas un strādājiet ar tām tikai ar cimdiem.

Tātad, šis augs būs ideāla izvēle tiem, kam ir maz laika augu kopšanai. Galu galā tas ir nepretenciozs, to nav grūti audzēt. Tas labi panes galējās temperatūras, labi aug saulainās vietās. Jums tikai jāatceras, ka nevajadzētu to novietot tiešos saules staros. Lapas var apdegt.

Augu pat nevajag tik bieži laistīt. Tas uzglabā ūdeni savās biezajās lapās un spēj izturēt ilgus sausuma periodus. Bez laistīšanas augs kalpos apmēram mēnesi. Bet tomēr par to nevajadzētu aizmirst tik ilgu laiku. No pavasara līdz rudenim laistiet, kad augsne jau ir izžuvusi. Ziemā laistīšana ir jāierobežo.

Lasi arī: Nolēmu pārbaudīt meitenes jūtas un atstāju zīmīti, ka aizeju uz visiem laikiem, bet tādu reakciju nevarēju paredzēt

Cilvēku vidū sansevjēru sauc arī par “līdakas asti”. Šī segvārda dēļ daudzi cilvēki domā, ka tās turēšana mājās ir slikta zīme. Tomēr augs, gluži pretēji, spēj attīrīt telpu no negatīvās enerģijas un ļaunas acs. Tā kā tās lapas ir apaļas, tās ietekme ir ārkārtīgi pozitīva. Augs noņem negatīvo, palīdz koncentrēties un ātri sasniegt mērķi.

Kā redzat, sansevjēra ir brīnišķīgs augs. To var un pat vajadzētu izvietot jūsu dzīvoklī. Nākamreiz, kad iesiet garām ziedu veikalam, noteikti nopērciet to savām mājām!

COMMENTS

Leave a Comment