Naktīs un pa dienu našķojos tikai ar veselīgu pārtiku, nomainīju drēbes uz mazāku izmēru

Patiess labums

Praktiski nav nekādu aizliegumu ēst dārzeņus kā uzkodu. Jūs varat ēst tos neapstrādātus, vārīt, tvaicēt. Alternatīvi neapstrādātus dārzeņus var sagriezt gabalos un ēst kā veselīgus čipsus. Burkāni, redīsi, baklažāni, gurķi un tomāti ir ideāli piemēroti šim nolūkam.

Neaizmirstiet par seleriju, brokoļiem, ziedkāpostiem, papriku. Šie dārzeņi ir lielisks papildinājums pilnvērtīgām maltītēm, ne tikai uzkodām. Atcerieties, ka labāk ir ēst vairāk dārzeņu, nekā nogalināt apetīti ar sauso pārtiku, saldumiem un ātrās ēdināšanas produktiem. Turklāt dārzeņi noteikti labvēlīgi ietekmēs gremošanas sistēmas darbību.

Estētiskais baudījums

Daudzos sociālajos tīklos ir fotogrāfijas ar skaistām sviestmaizēm, kas bagātīgi dekorētas ar avokado, mikrozaļumiem un mocarellu. Kāpēc gan neizturēties pret sevi šādi? Ne tikai gastronomiski, bet arī estētiski. Mēģiniet izbaudīt savu ēdienu. Tāpēc nekur neskrien, nesteidzies, nekavējies. Izbaudiet savu ēdienu, jo jums ir jāēd, lai dzīvotu, nevis otrādi.

Lasi arī: Kas es biju iepriekšējā dzīvē TESTS: izvēlies attēlu un noskaidro

Lasi arī: Dzīvs pierādījums tam, ka lēts remonts var izskatīties lieliski.

Lai pagatavotu šo sviestmaizi, noteikti izmantojiet pilngraudu maizi. Tas ir noderīgāks par parasto balto. Pievienojiet sviestu, mocarellas siera kārtu, tomātus, nedaudz svaiga bazilika un iecienītākās garšvielas. Ja vēlas, maizi var iepriekš apbrūnināt sausā pannā.

Atrodiet savu veselīgo uzkodu

Ne vienmēr ir iespējams uzkodas ar svaigiem augļiem vai dārzeņiem. Tad palīgā nāk žāvēti augļi un augļu čipsi. Tie var aizstāt aptuveni 200 g svaigu augļu. Lai gan ar tiem nevajadzētu pārāk aizrauties, jo cukura saturs šādos produktos ir diezgan augsts.

Piena produkti palīdzēs jums tikt galā ar izsalkumu un sagaidīt nākamo pilnvērtīgo maltīti. Jogurts, raudzēts cepts piens, kefīrs, raudzēts piena siers. Vienkārši ļoti rūpīgi jāizlasa šādu produktu sastāvdaļas veikalos. Mēģiniet izvēlēties jogurtus bez daudzkrāsainiem piedevām. Jo mazāk ķīmisko piedevu, jo labāk ķermenim.

Tas pats princips attiecas arī uz enerģijas batoniņu izvēli . Dažās no tām ir vienkārši neķītrs cukura daudzums. Starp citu, jūs varat sagatavot šādus batoniņus mājās. Tad jūs noteikti nešaubīsities par to sastāvu. Jūs būsiet pārliecināts, ka jūsu ātrā uzkoda dos tikai enerģiju un labumu veselībai.

Leave a Comment