Natālija Vorotņikova pastāstīja par lauru lapu maģiskajām īpašībām

Ja pie mājas iestādīsiet lauru koku, tas kļūs par spēcīgu talismanu visai ģimenei.

Lauru lapu var nēsāt uz ķermeņa vai apģērba iekšējā kabatā – tā pasargās no ļauniem cilvēkiem, tenkām, ķīviņiem un ļaunas acs.

Lauru lapa palīdzēs piesaistīt naudu. Natālija Vorotņikova iesaka to ievietot atsevišķā maka kabatā. Lauru lapas maģiskās īpašības piepildīs jūsu maku ar naudas enerģiju.

Arī šī auga lapas var izmantot, lai attīrītu māju no negatīvās enerģijas. Lai to izdarītu, jums vienkārši jāaizdedzina lapa un ar to jāizfumigē visa mājas platība. Lauru lapu aromāts atbrīvos telpu no negatīvās enerģijas  un sliktā garastāvokļa.

Lasi arī: Ziemassvētku zīlēšana “Sargeņģeļa padoms”: noteikti noderēs!

Lasi arī: Andžela Pērla pastāstīja, ko dzimšanas zvaigžņu kartē nozīmē Mēness Zvaigžņu zīmēs

Lauru lapu burvestība no Natālijas Vorotņikovas

Pirms lauru lapu pievienošanas ēdienam Natālija Vorotņikova iesaka veikt burvestību. Pievienojot laurus ēdienam, sakiet: “Cēls laurs, auglīgs laurs, dāvā mīlestību, naudu un labklājību. Lai tas tā būtu.”

Pēc tam trauku kārtīgi samaisiet un ļaujiet nostāvēties apmēram 10 minūtes, pēc tam lauru lapas maģiskās   īpašības iedarbosies ar lielāku spēku.

Pēc Natālijas Voroņikovas teiktā, lauru lapa ir universāls  visām nepatikšanām un problēmām. Tāpēc nenovērtējiet par zemu tā īpašības un uztveriet to kā aromātisku garšvielu.

Leave a Comment