Andžela Pērla pastāstīja, ko dzimšanas zvaigžņu kartē nozīmē Mēness Zvaigžņu zīmēs

Andželas Pērlas prognozes palīdzēs dziļāk izprast sevi, uzzināt, kuras rakstura iezīmes tev palīdz un pie kurām jāpiestrādā. Slavenā eksperte detalizēti stāsta par Mēnesi zvaigžņu kartē, kas nosaka ritmu un ietekmē cilvēku viņa dzimšanas brīdī.

Mēness pozīcijai dzimšanas brīdī ir liela nozīme indivīdam. Nakts gaisma ietekmē raksturu, tāpēc ir tik svarīgi aprēķināt savu ascendentu, lai apzinātos, kurā zīmes mājā un Zvaigžņu zīmē atradās Mēness. Slavenā Andžela Pērla detalizēti stāsta par to, kā Mēness ietekmē personību un kādas rakstura iezīmes iezīmējas katra no mums piedzimstot. Andžela Pērla piedāvā iepazīties ar svarīgu informāciju, lai labāk izprastu sevi un attīstītu labākās rakstura īpašības, neaizmirstot piestrādāt pie tā, kas traucē laimīgai dzīvei.

Rakstā katrs atradīs daudz noderīgas informācijas par to, kā stiprais un vājais Mēness ietekmē raksturu, kādu ietekmi uz stihijām atstāj nakts gaismeklis un kādas īpašības tas nes, būdams augšupejošais katrā no zvaigznājiem.

Auns

Mēness Aunā dod impulsivitāti, nepacietību un vēlmi rīkoties ātri, nedomājot par sekām, visu dabūt uzreiz. Fiziskā aktivitāte šādiem cilvēkiem ir nepieciešama, un, pateicoties tūlītējai reakcijai, viņi spēs ātri atrisināt problēmas. Mēness dod vēlmi pēc kaut kā jauna, iekarot virsotnes un bezbailību.

Vērsis

Mēness Vērsī dod tieksmi pēc zemes un nekustamā īpašuma, emocionālo drošību un stabilitāti, kas parādās, iegūstot savu dzīvesvietu. Praktiskums, spēja jau iepriekš parūpēties par sevi, zināma retrogrādība, mīlestība pret komfortu un taustes sajūtas ir šo cilvēku iezīmes.

Lasi arī: Andželas Pērlas prognoze 2023. gada decembrim: gaidāmi notikumi, kas mainīs jūsu dzīvi uz visiem laikiem!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. decembra līdz 10. decembrim: pareizi nosakot savas prioritātes, būs iespējams uzvarēt!

Dvīņi

Mēness šajā zīmē dod sabiedrisku aktivitāti, spēju viegli sadraudzēties un nebaidīties no komunikācijas. Šos cilvēkus atšķir ātra informācijas asimilācija, daudzuzdevumu veikšana, spēja mācīt un iegūt uzticību. Mēness rada arī nemieru, nervozitāti ar garastāvokļa un uzskatu izmaiņām, un Andžela Pērla iesaka cilvēkiem ar šādu augšupeju dzīvot divās vietās, lai apmierinātu vajadzību pēc priecīgām pārmaiņām.

Vēzis

Mēness Vēzī dod garastāvokļa maiņu, zināmu tuvību un vēlmi uz brīdi pamest sabiedrību, lai gremdētos vientulībā. Šādiem cilvēkiem svarīga vajadzība ir ģimene, kas sniedz atbalstu un aizsardzību un sniedz iespēju izrādīt savstarpēju aprūpi. Emocionalitāte, nestabilitāte Jaunā Mēness un Pilnmēness dienās, mīlestība pret visu pazīstamo un spēja būt patiesiem draugiem atšķir šos cilvēkus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment