Ziemassvētku zīlēšana “Sargeņģeļa padoms”: noteikti noderēs!

Ziemassvētki ir laiks ticībai brīnumiem un, protams, Ziemassvētku zīlēšanai. Viens no populārākajiem ir zīlēšanas “Sargeņģeļa padoms”. Tas palīdz uzzināt, ko sagaidīt no nākotnes un kā nepaklupt uz dzīves ceļa.

Kas nepieciešams zīlēšanai

Pirmkārt, jums būs nepieciešama atbilstoša attieksme. Daudzi cilvēki šo punktu atstāj novārtā, taču mēs nolēmām to īpaši izcelt. Skeptiskā noskaņojumā ir grūti veikt pat vienkāršu rituālu, un nākotnes zīlēšana, neskatoties uz dažbrīd šķietamo vienkāršību, joprojām ir ļoti ārkārtēja lieta, jo, lai tikai interpretētu zīmes, ir jātuvojas lieta nopietni. Tomēr pārmērīgas bailes no zīlēšanas atstāj arī savas pēdas zīlniekā un var sajaukt visas viņa kārtis.

Lasi arī: Andžela Pērla pastāstīja, ko dzimšanas zvaigžņu kartē nozīmē Mēness Zvaigžņu zīmēs

Lasi arī: Andželas Pērlas prognoze 2023. gada decembrim: gaidāmi notikumi, kas mainīs jūsu dzīvi uz visiem laikiem!

Ideāls stāvoklis, lai lūgtu padomu sargeņģelim, ir mierīgs, vēlme klausīties un dzirdēt, kā arī vienmērīga elpošana un bez satraukuma. Lai sasniegtu šo stāvokli, jūs varat meditēt, izmantot elpošanas metodes vai lasīt lūgšanu no sirds.

Kādas lūgšanas lasīt pirms zīlēšanas – un vai ir vērts lasīt lūgšanas pirms zīlēšanas? Patiesībā tā ir katra paša izvēle. Daži cilvēki neatbalsta Ziemassvētku zīlēšanu, citi pret viņiem izturas ar interesi, taču fakts paliek fakts, ka cilvēki jau sen ir zīlējuši Ziemassvētku priekšvakarā. Ja vēlaties lasīt lūgšanas tekstu, lūdzu, skatiet  lūgšanu sargeņģelim.

Papildus piemērotai iekšējai noskaņai būs nepieciešams: tīrs dvielis, plašs ūdens trauks un svece (vēlams arī balta; mūsu mājaslapā var lasīt vairāk par sveču krāsas simboliku).

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment