Naudas dienas saskaņā ar zvaigžņu zīmi: kurās dienās jums uzsmaidīs finansiālā veiksme

 

Lauva. Lauvas naudas diena ir svētdiena. Uzsāktais bizness tiek ātri realizēts, nauda viegli aizņemama, pirkumi izrādās izdevīgi.

Jaunava. Trešdiena Jaunavām ir naudas diena. Šajā dienā jebkurš darbs nes labu rezultātu un līdz ar to arī peļņu. Trešdiena Jaunavai tiek uzskatīta par produktīvāko nedēļas dienu.

Svari. Svaru naudas dienas ir piektdiena un sestdiena. Šajās dienās Zīmes pārstāvji kļūst pašpārliecinātāki un dzīvespriecīgāki. Viss izdodas, un nauda nonāk jūsu kabatā.

Lasi arī: Kā dzimšanas diena ietekmē finansiālo stāvokli – uzzini, vai liktenis tev dāvājis veiksmi finansēs

Skorpions. Skorpiona naudas diena ir otrdiena. Šajā dienā šīs zīmes pārstāvjiem viegli izdodas sasniegt savu mērķi.

Strēlnieks. Naudas diena ir ceturtdiena. Paveras jaunas perspektīvas. Šajā nedēļas dienā varat droši uzsākt jaunu biznesu, veikt pirkumus, parakstīt dokumentus, risināt problēmas ar īpašumu.

Mežāzis. Naudas diena ir sestdiena. Šajā dienā Mežāži kļūst harmoniskāki – loģikai un intuīcijai ir vienāda ietekme uz viņu domāšanu, kas ļauj pieņemt pareizo lēmumu.

Ūdensvīrs. Naudas dienas ir trešdiena un sestdiena. Trešdienā zvaigžņu eksperti iesaka aktīvi nodarboties ar uzņēmējdarbību un strādāt pie ienākumu palielināšanas. Sestdiena ir veltīta plānošanai un mērķu noteikšanai, kā arī iepirkšanās veikšanai.

Zivis. Naudas dienas ir pirmdiena un ceturtdiena. Pirmdien vislabāk ir plānot savu budžetu un iztērēt to ceturtdien.

Lasi arī: Veiksmes prognoze pēc dzimšanas stundas: kādus talantus slēpj tavs raksturs

Plānojiet visas svarīgākās lietas  savai naudas dienai saskaņā ar zvaigžņu prognozi un piesaistiet naudas panākumus!

COMMENTS

Leave a Comment