Veiksmes prognoze pēc dzimšanas stundas: kādus talantus slēpj tavs raksturs

Mēs visi jau sen esam pieraduši pie ķīniešu un austrumu zvaigžņu prognozēm. Un, ja kāds jautā par mūsu Zvaigžņu zīmi, tad mēs, kā likums, zinām, kurā zvaigznājā esam dzimuši un kādas rakstura iezīmes šis zvaigznājs mums piešķīris. Ir arī zvaigžņu prognozes veids, kas nosaka raksturu pēc dzimšanas datuma, precīzāk pēc dzimšanas stundas. Zvaigžņu eksperti to sauc par planetāru, jo cilvēka dzimšanas laiku ietekmē konkrēta planēta. Tā ir planēta, kas nosaka galvenās rakstura īpašības.

Dzīvsudraba paspārnē ir cilvēki, kas dzimuši no 24:00 līdz 2:00 . Viņiem ir elastīga domāšana un lieliskas komunikācijas prasmes. Merkūrija cilvēki ātri atrod kopīgu valodu ar citiem. Viņi pastāvīgi tiecas pēc kaut kā jauna. Viņi izceļas ar paaugstinātu zinātkāri un zināmā mērā zinātkāri par citu cilvēku dzīvi.

Cilvēkus, kas dzimuši no pulksten 2:00 līdz 4:00, pārvalda Venēra. Saskaņā ar planētu zvaigžņu prognozi, šie cilvēki novērtē patiesas jūtas un visu mūžu cenšas atrast savu personīgo laimi. Mīlestība un ģimene ir tas, ar ko viņi dzīvo. Tās ir jutekliskas dabas. Bet dažreiz viņi iet pārāk tālu, pakļaujas kaislībām un sāk izrādīt īpašumtiesības pret mīļajiem.

Lasi arī: Talismani 2023. gadam saskaņā ar jūsu zvaigžņu zīmi

Cilvēki, kas dzimuši no pulksten 4:00 līdz 6:00, atrodas Marsa ietekmē. Viņu galvenā iezīme ir tā, ka viņi tiecas pēc līderības, mīl cīņu un nepanes, kad tiek uzvarēti. Dažreiz Marsa cilvēki ir nežēlīgi, neatlaidīgi un rupji, taču tieši tas viņiem palīdz gūt panākumus dzīvē.

Cilvēki, kas dzimuši no pulksten 6:00 līdz 8:00, ir Neptūna bērni. Šī planēta viņus apveltīja ar smalku apkārtējās realitātes uztveri, mežonīgu iztēli un tuvumu. Šajās stundās dzimušajiem ir grūti sazināties. Parasti viņi bieži ir vieni, jo viņiem ir grūti atrast cilvēku, kas viņus saprastu.

Cilvēkus, kas dzimuši no pulksten 8:00 līdz 10:00, pārvalda Urāns. Viņi ir atvērti, sabiedriski, dāsni, burvīgi un pozitīvi. Viņiem ir daudz draugu, sakaru, paziņu un labvēļu. Dažreiz citi izmanto viņu pārmērīgo laipnību.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment