Kā dzimšanas diena ietekmē finansiālo stāvokli – uzzini, vai liktenis tev dāvājis veiksmi finansēs

Zvaigžņu eksperti sastādīja nedēļas dienu finanšu kalendāru, un katra no šīm dienām iedeva savas īpašības, kas ietekmē cilvēka pašsajūtu.

Zvaigžņu eksperti ir pārliecināts, ka cilvēka finansiālais stāvoklis ir atkarīgs ne tikai no viņa uzcītības, lietišķās apziņas un darba vietas, bet arī no nedēļas dienas, kurā viņš dzimis. Protams, cilvēks ir sava likteņa veidotājs, taču tieši piedzimšanas zvaigznes nosaka galveno tendenci cilvēka finansiālajā attīstībā. Jūs varat pārbaudīt šo teoriju tūlīt.

Pirmdien dzimušajiem piemīt spēja racionāli pārvaldīt savu naudu. Pat ja šie cilvēki piedzīvo finanšu krīzi, viņi vienmēr atradīs risinājumus. Nedēļas pirmajā dienā dzimušie gandrīz nekad nepaliek bez iztikas līdzekļiem.

Otrdien dzimušie ļoti uzmanīgi izturas pret naudu. No pirmā acu uzmetiena tie var šķist mantkārīgi un skopi, bet tā nav. Viņi vienmēr var sniegt materiālu palīdzību saviem mīļajiem.

Trešdien dzimušie bieži vien nonāk no vienas galējības otrā: vai nu izšķiež naudu pa labi un pa kreisi, vai arī pēkšņi sāk krāt un skaitīt katru santīmu. Tas ļauj viņiem saglabāt ienākumus un izdevumus līdzsvarā.

Ceturtdien dzimušie ir tērētāji. Šīs dzimšanas dienas cilvēki nevar racionāli pārvaldīt savu naudu. Viņi mēdz tērēt naudu lietām, kas viņiem absolūti nav vajadzīgas. Ceturtdien dzimušajiem zvaigžņu eksperti iesaka saglabāt budžeta plānu, pretējā gadījumā viņu finansiālais stāvoklis nekad nebūs stabils.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuri kļūs bagāti 2023. gada jūnijā – jums tā paveiksies!

Piektdien dzimušajiem paveicas ar naudu. Viņiem ir elastīga domāšana un labi attīstīta intuīcija. Tas viņiem palīdz pieņemt pareizos lēmumus un gūt maksimālu labumu. Piektdien dzimušie nav tērētāji, bet arī nav saspringti. Veiksme naudā viņus pavada gan uzkrājumos, gan atkritumos.

Sestdien dzimušajiem ir grūti pārvaldīt savas finanses. Sākumā naudu var tērēt nepārdomāti, nedomājot par nākotni, bet tad, saprotot, ka kabata jau tukša, ir spiesti apstāties. Parasti sabata cilvēki vairāk tērē naudu mazām lietām, nevis kaut kam lielam.

Svētdien dzimušie ir apveltīti ar spēju ātri atrast naudu. Ja viņi nonāk krīzē, viņi nelūgs palīdzību, bet gan mēģinās paši atrisināt savas problēmas. Parasti tiem, kas dzimuši svētdien, ir stabils finansiālais stāvoklis.

Pēc zvaigžņu ekspertu domām, dzimšanas datums var tikai noteikt vispārējo toni cilvēka materiālajai attīstībai, bet nekādā gadījumā nenoteikt viņa finansiālo nākotni. Tas nozīmē, ka cilvēks vai nu samierinās ar to, ko viņam likušas zvaigznes, vai arī cīnās ar likteni un maina situāciju sev par labu.

COMMENTS

Leave a Comment