Naudas Mēness kalendārs 2023. gada novembrim

12., 13. novembris : 12. datums ir dilstošā mēness pēdējā diena, un 13. novembris ir jauns mēness. Abas dienas valdīs Skorpions un Ūdens stihija. Šis ir regresa laiks jautājumos, kas saistīti ar naudu. Šo divu dienu laikā nevajadzētu nevienam aizdot naudu. Darbā un biznesā gaidāma stagnācija.

14., 15. novembris : pirmās divas izaugsmes dienas būs Strēlnieka varā, kas labi ietekmēs finanšu un darba lietas. Šīs dienas var veltīt jebkuriem projektiem. Cilvēkiem, kuriem ir daudz darāmu un darbu, kā arī steidzami uzdevumi, ļoti paveiksies. Jūs varat veikt dārgas iegādes un risināt juridiskas problēmas.

16., 17., 18. novembris : Mēness pieaugums Mežāzī ir nemitīgas steigas un burzmas laiks. Pastāv liela varbūtība kaut ko aizmirst. Šajās dienās nekādā gadījumā netērējiet naudu, īpaši, ja tas nav nepieciešams.

19., 20. novembris : Mēness augšana Ūdensvīrā. Šī kombinācija mums visiem palīdzēs nākotnes plānošanā, kā arī jaunos centienos. Var rasties jaunas idejas biznesā un darbā. Jūs varat iegādāties vilciena vai lidmašīnas biļetes vai iegādāties automašīnu.

Lasi arī: 2 bīstamākās dienas 2023. gada novembrī: esiet ļoti uzmanīgi šajās dienās!

Lasi arī: Spēka dienas 2023. gada novembrī: izmantojiet, lai gūtu panākumus vēlamajā jomā!

21., 22. novembris : aktīvais Mēness šajās dienās atradīsies Zivju zīmē. Zvaigžņu eksperti iesaka koncentrēties uz garīgo attīstību, radošumu un vaļaspriekiem. Labāk uz laiku aizmirst par darbu un netērēt daudz naudas. Internetā varēsiet veikt nelielus pirkumus.

23., 24. novembris : Mēness augšana Auna zīmē gandrīz vienmēr ir laba lieta. Mēs gaidām dažas no labākajām dienām finansiālai darbībai visa maija mēnesī. Būs nepieciešams visus savus spēkus novirzīt finanšu jautājumu un problēmu risināšanai. Var būt ienākumu pieaugums un jaunu iespēju parādīšanās.

25., 26. novembris : Vērsī notiks augšanas fāzes pēdējās dienas. Šīs divas dienas ir lieliski piemērotas jauniem sākumiem, motivācijas un iedvesmas atrašanai. Tomēr šādās dienās labāk neriskēt, jo ar aktīvu Mēnesi Vērša zīmē cilvēki var būt ārkārtīgi impulsīvi, veltīgi un augstprātīgi.

27., 28. novembris : 27. datums ir pilnmēness Dvīņu zīmē. Šī ir bīstama diena, no kuras jāuzmanās. Ko un kā citi cilvēki jums pateiks. Šis ir maldināšanas, krāpšanas un finanšu noziegumu laiks. 28. datums ir lieliska iepirkšanās diena.

29., 30. novembris : Mēness dilšana Vēža laikā sniegs mums uzmanību, inteliģenci un vēlmi kļūt labākiem. Esiet pats un šajās dienās nemēģiniet gūt panākumus finanšu krāpniecībā.

Visbiežāk mums kļūt bagātiem neļauj Mēness vai planētas, bet gan mūsu pašu negatīvie ieradumi. Centieties no tiem atbrīvoties, lai nesastaptos ar jauniem šķēršļiem savā ceļā uz labklājību. Lai laba rudens beigas.

Leave a Comment