Naudas Mēness kalendārs 2023. gada oktobrim: pielāgojiet tēriņus un esiet uzmanīgi ar dīvainiem lūgumiem!

13., 14. un 15. oktobris : 13. datums ir negatīva finanšu diena, ko izraisa Svaru disonanse un ļoti vājš Mēness. Jaunajā mēnesī 14. datumā ir lietderīgi atpūsties un tērēt mēreni. 15. datums ir laba diena radošumam un vienkāršiem jauniem sākumiem. Tas viss nākotnē nesīs vairāk naudas.

16., 17. oktobris : Mēness kāpums Skorpionā neatstāj vislabāko ietekmi uz cilvēku finansiālo veiksmi, taču šajās divās dienās situācija būs vairāk pozitīva nekā negatīva. Jāuzmanās no nepārdomātiem tēriņiem un vairāk jākoncentrējas uz aktuālu lietu risināšanu.

18., 19. oktobris : šīs ir divas ideālas dienas izklaidei un naudas tērēšanai saviem mīļajiem. Ļaujiet sev nopirkt kaut ko jauku, kamēr Mēness aug Strēlnieka zīmē. Uguns stihija palīdzēs tev sajust to, kas tev šobrīd ir visvairāk vajadzīgs.

20., 21. oktobris : Mežāža paspārnē paies divas dienas, kas nav no tām veiksmīgākajām finansiālajai darbībai. Šajās dienās labāk ierobežot tēriņus un uzmanīties no piedzīvojumiem un maldiem.

22., 23. oktobris : Augošais Mēness Ūdensvīrā jūtas ļoti labi. Šis būs ideāls laiks jebkura mēroga pirkumiem. Zvaigžņu eksperti konsultē arī juridisku problēmu risināšanu, nākotnes lietu plānošanu, biznesa tikšanās, došanos komandējumos.

24., 25., 26. oktobris : Zivju paspārnē tiks aizvadītas trīs dienas, kas nav veiksmīgākās finansiālai darbībai. Šajās dienās labāk ierobežot tēriņus un uzmanīties no piedzīvojumiem, maldiem, un neuzticēties visiem. Zināmi panākumi gaidīs cilvēkus, kas ir saistīti ar transporta sektoru.

Lasi arī: Uzturs, kas piemērots saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi: veselā miesā, vesels gars

Lasi arī: Kura krāsa jums piesaistīs bagātību un veiksmi: nosakiet pēc dzimšanas datuma

27., 28. oktobris : 27. datums ir pēdējā Auna augšanas diena. Šis ir ļoti labs laiks darbam un paaugstinātai aktivitātei kopumā – gan fiziskai, gan intelektuālai. 28. oktobris — Pilnmēness tajā pašā zīmē. Šī jau būs ļoti bīstama diena – gan pirkumiem, gan biznesa sarunām.

29., 30. oktobris : Mēness dilstošās pirmās dienas Vērša zīmē būs ļoti labvēlīgas. Mēness dilstošā sākuma fāze lieliski saskan ar Zemes elementiem. Šo divu dienu laikā jūs varat tērēt naudu sev, saviem mīļajiem un izklaidei, vai arī varat ieguldīt remontdarbos vai nekustamā īpašuma iegādē. Šajā laikā labāk veikt lielus izdevumus.

31. oktobris : spēcīgs, bet dilstošs Mēness Dvīņu zīmē ir labs palīgs darbā. Radošo profesiju pārstāvjiem visvairāk ar naudu un ienākumiem veiksies oktobra pēdējā dienā.

Lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli, mēģiniet ievērot septiņus noderīgus noteikumus katrai dienai. Nauda mīl kārtību, tāpēc kontrolējiet savas emocijas. Zvaigžņu eksperti iesaka finanšu lietās klausīties nevis sirdi, bet prātu.