Naudas Mēness kalendārs augustam: izmantojiet, lai neciestu no nabadzības un naudas zudumiem!

15., 16. : 15. un 16. augusts ir nelabvēlīgas dienas naudas darījumiem un darbam, jo ​​Mēness atrodas Lauvas zīmē. 16. augusts ir ļoti bīstams Jauns Mēness. Iespējami zaudējumi.

17., 18., 19. augusts : pirmās trīs Jaunavas izaugsmes dienas būs veiksmīgas. Šis ir ideāls laiks jaunu lietu uzsākšanai un jebkuram darbam.

20., 21. augusts : Mēness lēkšana Svaru zīmē ir lielisks laiks iepirkšanās veikšanai, mēģinājumam sazināties ar kolēģiem un pielāgoties jauniem apstākļiem. Esiet atvērts un laipns.

22., 23. augusts : Turpināsies sākotnējā augšanas fāze, tāpēc Mēness Skorpionā jutīsies labi. No finansiālā viedokļa šīs divas dienas būs ļoti labvēlīgas. Šis ir lielisks laiks ziedošanai.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 24. līdz 30. jūlijam: dažiem noteikti jāuzmanās no krāpniekiem!

Lasi arī: Spēka dienas 2023. gada augustā: ja jums neveicas, tad izmantojiet šīs dienas savā labā!

24., 25., 26. augusts : trīs izaugsmes dienas Strēlnieka zīmē – labākais laiks komandējumiem, izbraucieniem, palielinātām fiziskām aktivitātēm un treniņiem. Lieli naudas panākumi gaida mentorus, mentorus, skolotājus, trenerus.

27., 28. augusts : Mēness augšana Mežāzī ir haosa priekšvēstnesis monetārajā sfērā. Esiet piesardzīgs šajās dienās ar pirkumiem un solījumiem.

29., 30. augusts : Augošais Mēness Ūdensvīrā ir lielisks laiks iepirkšanās veikšanai, investīcijām biznesā, jauna bankas konta atvēršanai, valūtas maiņai.

31. augusts : Vasaras pēdējā diena no finansiālā viedokļa ir ārkārtīgi nelabvēlīga diena. Pilnmēness būs Zivju ietekmē.

Eksperti novēl jums veiksmi, laipnību un labklājību.

Leave a Comment