Naudas numeroloģija: ko par tevi pastāstīs summa, kas šobrīd atrodas tavā makā?

3. Skaitlis 3 numeroloģijā tiek uzskatīts par naudas magnētu. Tas burtiski ievelk naudu makā. Šobrīd cilvēks zina, kā pareizi nopelnīt naudu, un zina, kā pareizi to pārvaldīt. Tomēr jāatceras, ka 3 ir pastāvīgas kustības skaitlis. Tāpēc tas ir pilnīgi nepiemērots kapitāla uzkrāšanai. Troikai vajadzētu strādāt labklājības un jaunas naudas piesaistīšanas labā.

4. Stabilitātes skaits. Šodien finanšu sektorā ir vērojama stabila pozīcija: cilvēks iet pareizo ceļu, bauda naudu un savu darbu. Viņš ir atradis ienākumu avotus un var tos paturēt. Tomēr neaizmirstiet, ka 4 ir smaga darba un uzkrāšanas skaitlis. Četri nav piemēroti impulsīviem pirkumiem un neplānotiem tēriņiem.

5. Skaitlis 5 nes naudas veiksmi. Tas ir visizdevīgākais skaitlis tēriņiem un iepirkšanās iespējām. Šobrīd ir vērojams ienākumu pieaugums: cilvēkam ir vai būs naudas pārpalikums, kas pārsniedz nepieciešamo. Bet atcerieties: veiksme ir mainīga, un, lai šo naudu nepazaudētu, ir svarīgi to ieguldīt izdevīgi. Šajā gadījumā visa nauda tiks atgriezta.

Lasi arī: Vienkāršas patiesības no Budas: kā iemācīties kontrolēt sevi un savu likteni

Lasi arī: Garīgi padomi no ģeniālā Nikolas Teslas: kā atrast savu ceļu dzīvē un būt veiksmīgākam

6. Naudas veiksmes skaits. Tuvākajā nākotnē tas nodrošinās cilvēku ar luksusa precēm, atpūšoties skaistās vietās, iegādājoties labāko. Bet 6 ir arī stabilitātes un uzkrāšanās skaitlis. Tāpēc naudu var ieguldīt bankā uz procentiem, tad kapitāls nemainīgi pieaugs.

7. Numeroloģijā 7 ir laimes skaitlis. Dod cilvēkam iespēju kļūt ļoti turīgam un finansiāli bagātam. Tiesa, šim nolūkam ir jāpieliek pietiekami daudz pūļu, jāattīstās, jāiesaistās lietderīgās aktivitātēs un jāizvairās no finanšu aizdevumiem.

8. Pretrunīgs skaitlis, kas atspoguļo finansiālo nestabilitāti. Cilvēkam var būt āķis pēc naudas, spēcīga pieķeršanās tai, tēma “nauda ir vissvarīgākā lieta dzīvē”. Ja dzīvē turpinās uzplaukt alkatība, var parādīties negatīvas sekas.

9. Labdarības figūra, kas norāda uz  naudas karmu  un iespējamiem aizķeršanās. Noderīgi darbi un pašattīstība palīdzēs radīt jaunu karmu un sasniegt labklājību dzīvē. Ir ļoti svarīgi saprast slēpto gudrību, ka laime nav saistīta ar naudu.

Numeroloģija var atbildēt uz daudziem aizraujošiem jautājumiem. Izmantojiet šo prognozēšanas metodi, lai labotu to, ko var mainīt. Atcerieties, ka naudas panākumi ir sasniedzami ikvienam, ja zināt, pa kuru ceļu iet. Tici sev!

Leave a Comment