Naudas un karjeras zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 25. līdz 31. martam: uzmanieties no izdegšanas, jo tas var novest pie grūtībām ar naudu!

Lauva

Balstoties uz finanšu zvaigžņu prognozi šīm septiņām dienām, Lauvu sagaida uzvaras biznesa jomā, kas var izraisīt ienākumu pieaugumu. Mēs runājam tikai par tām Lauvām, kuras uzraudzīs savu reputāciju un neapšaubīs savu kompetenci. Lauvas darba meklētāji, visticamāk, atradīs daudzsološu darbu. Bezdarbība un slinkums sagādās finansiālas un darba nepatikšanas.

Jaunava

Laikā no 25. līdz 31. martam Jaunavas nav pasargātas no nepatikšanām darbā, taču neliela izkustēšanās var pat noderēt, ja vērsi to savā labā: esi pilnībā bruņota, esi klāt darba vietā īstajā laikā. , un neesiet slinki. Šāda degsme var labi kalpot gan ienākumiem, gan reputācijai. Virsstundas labāk pārrunāt ar vadību iepriekš, sarunā izmantojot mierīgu toni un pārliecinošus argumentus.

Svari

Svariem, saskaņā ar finanšu zvaigžņu prognozi, ir jābūt vērīgiem pret detaļām, īpaši maksājot par pirkumiem. Jāseko līdzi, vai nav aizmirsts maks vai bankas karte, un vēlreiz jāpārbauda, ​​vai dati ir pareizi. Šāda pieeja pasargās Svarus no kaitinošām kļūdām un nelieliem, bet nepatīkamiem naudas zaudējumiem. Runājot par ienākumiem, šobrīd ir vērts turpināt strādāt tādā pašā tempā un nezaudēt pozīcijas. Merkurs un Venera ir gatavi palīdzēt.

Skorpions

Zvaigžņu ekpserti iesaka Skorpioniem šonedēļ neieiet mīnusos, tērējot pārāk daudz naudas, aizņemoties pa kreisi un pa labi, ņemot kredītus vai vienkārši pavirši tērējot naudu. Jo ātrāk Skorpioni sāks kontrolēt ienākumus un izdevumus, jo labāk: šo lietu vēlams ķerties pie pirmajām nedēļas dienām. Negatīvs Marss un aptumsums pirmdien darīs savu, atņemot Skorpioniem motivāciju. Jums jāiemācās savest kopā un nepadoties spiedienam.

Strēlnieks

Naudas sfēra šajā periodā Strēlniekiem var būtiski mainīties: diezgan iespējamas pārmaiņas, komandējumi, prēmijas, algu palielinājumi, kā arī riski. Strēlniekam noteikti nevajadzētu gaidīt, kad ūdens tecēs zem guļošā akmens: veiksme nonāks to rokās, kuri to drosmīgi sastaps pusceļā. Pat ja nauda tagad plūst kā upe, ir jāatlicina daļa naudas rezervē.

Lasi arī: Andžela Pērla: Kādas dzīves jomas ietekmēs Merkura retrograds un kam vajadzētu sagatavoties 2024. gadā?

Mežāzis

Uzmanība detaļām Mežāzi novedīs pie panākumiem: šonedēļ pat sīkumi, kas no pirmā acu uzmetiena ir neredzami, palīdzēs viņiem izcīnīt nozīmīgas uzvaras. Šo apstākli var izmantot savā labā: sekojiet līdzi atlaidēm un izdevīgajiem piedāvājumiem, atrodiet veidu, kā palielināt priekšnieku lojalitāti pret savu personu un nepalaist garām piemērotu vakanci vai pirkumu, kas kalpos ilgi.

Ūdensvīrs

Darba nedēļas beigas ir īpaši piemērots laiks iepirkšanās veikšanai ar Ūdensvīru. Pirmdienu un otrdienu vislabāk rezervēt mērenam darbam un atpūtai aptumsuma dēļ, bet sestdiena ir piemērota diena lieliem ieguvumiem. Tomēr ir svarīgi būt pārliecinātiem par savu izvēli: zvaigžņu eksperti neiesaka ņemt vērā pirmo lietu vai pārāk aizrauties ar iepirkšanos. Tēriņi Vese***ai ir arī izdevīgi.

Zivis

Šonedēļ Zivis var mainīt savu finansiālo stāvokli, ja sāks mainīties pašas. Ir pienācis laiks beigt sev teikt: “Es nevaru”, “man nav paveicies”, “bagātība nav saistīta ar mani” un tā tālāk. Ir pienācis laiks noticēt sev un savam mērķim. Vari tērēt naudu nepieciešamajām apmācībām vai kursiem, investēt savā tēlā, īpaši, ja priekšā ir intervijas vai svarīgas tikšanās. Labāk koncentrējies nevis uz mirkļa priekiem, bet gan uz ilgtermiņa ieguldījumiem nākotnes labā.

Lai novērstu finanšu pārskaitīšanu, dažkārt nepietiek ar parastajām pūlēm: ja naudas plūsmas bloķē negatīvisms, visas pūles var novest pie enerģijas izšķērdēšanas ar nenozīmīgiem rezultātiem. Šajā gadījumā ir nepieciešams strādāt ar  finanšu kanāliem. Par laimi, marta beigās jūs un es varam tikt galā ar daudz ko.

Leave a Comment