Naudas zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. līdz 31. decembrim: cīņa ar sevi un apkārtējiem!

Lauva

Lauvām lietas jāsāk darīt pirmdienas rītā, tās neatliekot. Tas pats attiecas uz ļoti svarīgiem un steidzamiem pirkumiem. Ceturtdien un piektdien iepirkšanās ir stingri aizliegta. Jo aktīvāka būs Lauvas dzīve, jo vēlāk tajā ieplīsīsies jaunas iespējas. Labāk ir veikt mazāk pirkumu tirgos: tagad labāk ir dot priekšroku tām precēm, kurām vispirms var pieskarties.

Jaunava

Ja iespējams, Jaunavām tagad nevajadzētu uzņemties jaunu darbu: viņām daudz lietderīgāk būtu nedaudz piebremzēt. Retrogradajam Merkuram joprojām ir negatīva ietekme, tāpēc Jaunavām tas ir labs iemesls svarīgu lietu atlikšanai, it īpaši, ja viņiem ir jāpieņem lēmums un jāpārdomā. Jums nevajadzētu rīkoties pārsteidzīgi, it īpaši, ja jums steidzami jāiegādājas kaut kas dārgs.

Svari

Zvaigžņu eksperti iesaka Svariem nedot nevienam tukšus solījumus mājās vai darbā. Labāk patīkami pārsteigt klientu vai vadību, visu izdarot pirms termiņa, nekā solīt lielas lietas un likt viņiem vilties. Svariem savas nedēļas bizness jāplāno pirmdienas rītā. Iepirkšanās un citi monetārie darbi jāpabeidz līdz ceturtdienai. Ceturtdien un piektdien labāk veikt visvienkāršākos darbus vai vispār atpūsties.

Skorpions

Skorpioni var ieplānot pirkumus un svarīgas tikšanās jebkurā dienā, izņemot 28. un 29. decembri. Planētu ietekme šobrīd ir ļoti negatīva, tāpēc Skorpionam ir svarīgi uzņemties savas naudas plūsmas stūri. Šiem cilvēkiem nekas nepalīdzēs vairāk kā izturība un mierīgums. Ja mēģināsiet visu darīt uzreiz, jūs tikai palielināsiet kļūdu skaitu, bet noteikti ne summu savā kontā.

Strēlnieks

Strēlniekiem šobrīd noteikti nevajadzētu domāt par darba maiņu. Precīzāk, jūs varat domāt, bet jums vēl nav jārīkojas. Tāpat nav vēlams neko prasīt no priekšniekiem vai kolēģiem. Šis ir labs laiks, lai atbrīvotos no vecām lietām. Zvaigžņu eksperti iesaka soli pa solim risināt naudas jautājumus. Runājot par pirkumiem, nenāktu par ļaunu, ja būtu rīcības plāns ar detalizētām precēm, kuras lietas ir prioritātes, kur meklēt atlaides utt.

Lasi arī: Pāvels Globa sniedza prognozi: Kura no četrām zvaigžņu zīmēm spēs uzvarēt džekpotu 2023. gada 20. decembrī un līdz gada beigām

Lasi arī: Top 5 produkti, kas palīdzēs viegli piecelties no rītiem un sniegs enerģiju visai dienai

Mežāzis

Laika posmā no 25. līdz 31. decembrim nakts gaismekļi neļaus Mežāžiem darīt ierastās lietas, tāpēc ir svarīgi rūpīgāk pārdomāt detaļas. Zvaigžņu eksperti iesaka šīs Zīmes cilvēkiem nenovērst uzmanību no vairākām lietām vienlaikus. Ja mīlestības sfēra ir prioritāte, labāk ir apturēt naudas lietas un otrādi. Šonedēļ vēlams neiegrimt domās par pagātnes neveiksmēm. Bailes un šaubas pilnībā bloķēs naudas plūsmas.

Ūdensvīrs

Daudziem Ūdensvīriem, iespējams, būs jāaizstāv savas intereses 2023. gada pēdējā nedēļā. Slēdzot līgumus, ir svarīgi vēlreiz pārbaudīt visus punktus: tagad jums ir jāsaprot, par ko tieši tiek parakstīts. Labi veiksies vienkāršas lietas, kas saistītas ar noguldījumiem un uzkrājumiem. Jūs varat ielikt naudu bankā, bet jums tā ir jātērē saprātīgi. Svarīgi ir dzēst parādus un veikt kredīta maksājumus avansā.

Zivis

Zvaigžņu eksperti iesaka Zivīm neņemt līdzi darbu uz mājām, it īpaši, ja runa ir par brīvdienām un ceturtdienām un piektdienām. Tādējādi maz ticams, ka budžets tiks būtiski palielināts, bet produktivitāte noteikti samazināsies: tagad Zivīm vajadzētu pilnībā atpūsties, iegūstot spēku. Pretējā gadījumā būs grūtāk piesaistīt naudu, un jūsu garastāvoklis pasliktināsies, kas nav labs pirms Jaunā gada.

Nedēļa var sagādāt jums un man daudz nepatīkamu pārsteigumu. Lai bagātība neiziet no mājas, ir svarīgi ne tikai censties nopelnīt, bet arī prasmīgi pārvaldīt pieejamos resursus. Lai ietaupītu naudu un saglabātu motivāciju, varat izmēģināt meditāciju par laimīgas nākotnes radīšanu . Mēs vēlam jums labklājību un bagātību.

Leave a Comment