2. Pēc tam, kad tās izmirkušas, no tām notecina ūdeni, ielej tīru ūdeni, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un vāra tās līdz gatavībai.
3. Sīpolu nomizo un sagriež kubiņos. Apcep uzkarsētā pannā ar augu eļļu, līdz sīpols kļūst zeltains.
Lasi vēl: Bērnības garša: kotletes ar rīsiem kā no skolas ēdnīcas
4. Pēc tam sasmalcina kāpostus un pievieno tos sīpoliem pannā. Laiku pa laikam maisot, cep, līdz kāposti kļūst mīksti.
5. Turpat pannā pie sīpoliem un kāpostiem liek novārītās pupiņas, klāt pievieno tomātu pastu, cukuru, sāli, piparus. Uz lēnas uguns ēdienu sautē apmēram 5 līdz 7 minūtes, lai visas sastāvdaļas labi iesūcas garšās un smaržās.
6. Sasmalcina svaigas garšvielas (pētersīļi, dilles u.c.) un pievieno ēdienam. Visu kārtīgi samaisa un izslēdz plīti.
Labu apetīti!
Noderīgi zināt!
Šāds sagatavots ēdiens labi uzglabājas ledusskapī pat 2-3 dienas!