Nedeļas prognoze sievietēm no 2023. gada 10. līdz 16. aprīlim

Sieviete Lauva

Nevērīgs vārds vai rīcība emociju iespaidā var stipri iedragāt Lauvas reputāciju. Šonedēļ tev jābūt uzmanīgākam ar savām darbībām. Pirmkārt, tas attiecas uz saziņu ar mīļajiem un veselību. Svarīgi domāt par saviem vārdiem, neļaut emocijām pārņemt varu. Turklāt Lauvām kritiski jāuztver viss, kas ar viņiem notiks šonedēļ: daudzas problēmas var būt tālas un pārspīlētas. Emocijas pārņems, tāpēc nenāk par ļaunu izliet dvēseli kādam tuvam cilvēkam. Ir pienācis laiks sākt aktīvi izmantot labākos sieviešu amuletus.

Sieviete Jaunava

Jaunavām jācīnās ar negatīvām domām. Šīs Zemes zīmes sievietēm būs grūts, bet produktīvs laiks, lai risinātu darba rakstura jautājumus, sazinātos ar ģimeni un bērniem un sakārtotu mājokli. Merkurs, kas uz tiem ir pozitīva ietekme, mēģinās daļēji kompensēt Venēras negatīvo. Zvaigžņu eksperti atzīmē Jaunavu tendenci uz paaugstinātu emocionalitāti un dāsnumu. Radošas aktivitātes palīdzēs saglabāt un vairot spēkus šajā grūtajā laikā.

Sieviete Svari

Svariem tagad nevajadzētu pieļaut nekontrolētu uzvedību biznesa sfērā, pretējā gadījumā rezultāts var būt nopietnas kļūdas, izšķērdība. Mīlestībā pastāv iespēja, ka attiecības pasliktināsies. Ar mīļajiem un mīļoto vīrieti labāk nezvērēt. Tas iznīcinās viņu enerģiju. Šonedēļ zvaigžņu eksperti Svariem neiesaka aktīvi iesaistīties grūtos darbos. Ja nepieciešams, vēlams to pārcelt uz rīta stundām. Šonedēļ nebūs viegli koncentrēties uz galveno. Venēra palielinās izklaidību un traucēs iegūt koncentrēšanos. Iespējams, ir vērts lūgt palīdzību radiniekiem.

Sieviete Skorpions

Skorpioniem var būt saasinātas emocionālās un enerģijas problēmas. Venērai tajā būs izšķiroša loma. Šīm sievietēm būs daudz grūtāk īstenot savas idejas praksē. Ja jūs ignorējat nogurumu un problēmas, panākumi var nebūt, un lietas nekustēsies ne par kripatiņu. lēmumi tiks sagaidīti ar pretestību. Tuvākajās dienās pieaugs spriedze, īpaši personīgajā dzīvē, taču tuvāk nedēļas nogalei izdosies rast kompromisu, nogludināt konfliktu un nomierināties. Vissvarīgākā diena ir piektdiena. Tas ir saistīts ar Venēras un Saturna pozitīvo aspektu.

Sieviete Strēlnieks

Daiļā dzimuma Strēlnieci šonedēļ gaida daudz nepatīkamu tikšanos. Lai viņiem nebūtu spēcīgas negatīvas ietekmes, viņiem biežāk jāizmanto aizsardzības metodes no ļaunas acs un lāstiem, jo ​​jūs nekad nezināt, uz ko tas vai cits ir spējīgs. Ģimenes dzīve šīs Zīmes sievietēm šonedēļ kļūs par drošu patvērumu – tur joprojām būs silti un mājīgi. Vientuļajiem Strēlniekiem zvaigžņu eksperti iesaka mīlestību meklēt internetā, taču no glaimiem vēlams piesargāties. Šonedēļ vari viegli ļauties jūtām, tikt ilūziju tvertam, ļaut emocijām pārņemt prātu.

Lasi arī: 5 lietas, no kurām jāatsakās 2023. gada aprīlī, lai būtu laimīgāki

Sieviete Mežāzis

Daiļā dzimuma pārstāvēm nevajadzētu paļauties uz veiksmi. Maz ticams, ka šīs dāmas sasniegs jaunus augstumus biznesā un mīlestībā, tāpēc zvaigžņu eksperti stingri iesaka darīt to,  kas palīdzēs saglabāt laimi. Šonedēļ sievietes Mežāzis nespēs ātri koncentrēties kaut kam svarīgam. Sarežģītus gadījumus pagaidām vislabāk atlikt. Vēlams tos veikt nākamnedēļ, kad Venēras enerģija nosēžas. Zvaigžņu eksperti atzīmē palielinātu iespēju pārvērtēt savus spēkus. Šīs sievietes zina, kā izvairīties no kritiskām kļūdām, tomēr piesardzība joprojām nenāk par ļaunu.

Sieviete Ūdensvīrs

Ūdensvīram tagad galvenais ir nepadoties ilūzijām, paļauties uz pieredzi, bet ne uz intuīciju. Empātija ļauj sajust cilvēkus, taču šonedēļ tā var ievest daiļā dzimuma Ūdensvīrus necaurredzamos problēmu džungļos. Krasas izmaiņas Venēras enerģijā var satraukt šīs zīmes pārstāves. Ir jācenšas savaldīt sevi, lai nesabojātu attiecības ar tuviem un svarīgiem cilvēkiem. Šis nav labākais laiks pašpārbaudei. Ja nedomājat par pagātni, tad uz nedēļas beigām būs iespēja tikt galā ar bailēm un kompleksiem, iedvesmoties jaunām uzvarām.

Sieviete Zivis

Zivis nav starp  vientuļākajām sievietēm pēc zīmes, taču šonedēļ viņas var viegli pieļaut kaudzi kļūdu, kas kopā novedīs pie problēmām mīlestībā un draudzībā. Zivīm būs nepieciešams mīļoto cilvēku atbalsts: garastāvoklis bieži mainīsies, un viņu personīgajā dzīvē notiks dīvainas lietas. Ja ļausies emocijām un mēģināsi visu atrisināt saviem spēkiem, tad vari nonākt apburtajā lokā, tāpēc vislabāk koncentrēties uz tēva, mammas, vecākā brāļa vai māsas padomiem. Zvaigžņu eksperti iesaka izvairīties no negaidītiem izdevumiem un bezjēdzīgas iepirkšanās.

Šī nedēļa noteikti nesīs sev līdzi kādas problēmas, kas primāri būs saistītas ar emocijām un pasaules uztveri. Lai vairākkārt nepasliktinātu situāciju, eksperti iesaka pārstāt piedēvēt sev citu cilvēku panākumus, jo tas ļoti negatīvi ietekmēs karmu, kas var radīt papildu problēmu virkni.

COMMENTS

Leave a Comment