Nedēļas prognoze sievietēm no 2023. gada 27. marta līdz 2. aprīlim

Sieviete Lauva

Pārmaiņas Lauvai atnāks nedaudz ātrāk nekā citām sievietēm. Viņi ne tikai klauvēs pie durvīm, bet var ienākt bez klauvēšanas. Tās nebūs tikai pozitīvas vai negatīvas, bet to sekas var būt labas vai sliktas. Lauvām problēmas jāuztver kā veids, kā kļūt labākiem un gudrākiem. Lai būtu vieglāk mainīt savu dzīvi uz labo pusi, jums biežāk jāizmanto rīta rituāls, lai uzlabotu garastāvokli un veiktspēju. Tagad ir zināms tikai viens – nav iespējams sēdēt dīkā. Jums jārīkojas pārliecinoši un apzināti.

Sieviete Jaunava

Eksperti brīdina sievietes Jaunavas, ka viņu finansiālais stāvoklis var manāmi mainīties uz labu vai sliktu. Par laimi, Merkūrija atbalsts šajā grūtajā laikā nekur nepazūd. Intuīcijas balss ļaus sajust, kā tieši tev jārīkojas tajā vai citā sarežģītajā situācijā, lai no tās izkļūtu kā uzvarētājs. Taču, lai mazinātu riskus, tomēr ir jāieiet taupīšanas režīmā un nepārtērēties. Ja ir liels nogurums, labāk ir izmantot vienkāršus biolauka atjaunošanas veidus.

Sieviete Svari

Daiļā dzimuma Svariem pēc iespējas ātrāk  jāatbrīvojas no ieradumiem, kas grauj dzīvi. Fakts ir tāds, ka šajās septiņās dienās tie būs pēc iespējas postošāki. Kopumā Svaru zīmē sievietēm palielināsies enerģija un spēks, taču nebūs tik daudz iespēju atrast sevi šajā dzīvē un uzlabot garastāvokli. Sabiedroto Venēra šad un tad atņems viņiem veiksmi. Šīs Zīmes pārstāvjiem būs ļoti grūti pieņemt pareizos lēmumus, neapdraudot rezultātu un savu autoritāti. Visticamāk, nāksies kādu aizvainot, bet citas izejas vienkārši nebūs. Tā būs dilemma.

Sieviete Skorpions

Sievietēm Skorpioniem jāiemācās piedot apkārtējiem cilvēkiem un pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no pagātnes. Iepriekš mēs runājām par to, kāpēc tas ir tik svarīgi. Tagad tas reizēm ir svarīgāks situācijas dēļ. Šīs zīmes sievietes gaida nedēļu sakāpinātas emocijas, kā arī svarīgas lietas. Eksperti to skaidro ar Merkūrija atrašanu Auna zīmē. Patronplanētu enerģijas atbalsts var nebūt pietiekams, lai īstenotu plānus un virzītu biznesu un darbu. Problēmas ar Veneru nozīmēs emocionālu problēmu parādīšanos.

Sieviete Strēlnieks

Daiļā dzimuma Strēlniekiem nedēļu jāsāk ar  tīrīšanu pēc Marijas Kondo metodes. Tas būs lielisks sākums grūtam periodam. Šīs zīmes sievietēm ir pienākusi labākā stunda. Šonedēļ viņi bieži vien būs īstajā vietā un īstajā laikā. Būs iespējams noķert veiksmi, ja nesasteigsiet lietas. Ieteicams detalizēti izvērtēt situāciju, pieņemt lēmumus pēc loģikas, nevis intuīcijas. Improvizācija nav labākā izvēle Strēlniekam, tāpat kā paaugstināti riski. Šīm sievietēm ir jābūt ārkārtīgi uzmanīgām, neskatoties uz augsto veiksmes līmeni.

Sieviete Mežāzis

Mežāžiem, kuri aktīvi meklē sapņu vīrieti, ir jāizmanto rituāli veiksmīgai laulībai. Šis nav labākais laiks, lai meklētu dvēseles palīgu, taču tas nenozīmē, ka šo sieviešu dzīvē nevar parādīties kāds patīkams. Nedēļa būs nesaskaņu pilna. Apkārtējie cilvēki zaudēs draudzīgumu, taču tas nenozīmē, ka jums ir jāatbild ar to pašu. Pievilcības likums joprojām darbojas uz labu, tāpēc labāk nedomāt par neko sliktu. Optimistiskās daiļā dzimuma pārstāves paliks virs ūdens.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras satiks savu mīlestību līdz 2023. gada beigām

Sieviete Ūdensvīrs

Šīs zīmes sievietes var ne tikai maldināt, bet arī izplatīt par viņām baumas, kas sabojā viņu reputāciju. Ieteicams rūpīgi uzraudzīt ienākošo informāciju, kā arī būt ne mazāk atklātiem pret svešiniekiem. Iespējams , ka Ūdensvīra sievietes šonedēļ biežāk tiksies ar bijušajiem un vispār stāsies pretī pagātnei. Tas kļūs aktuāls negatīvo aspektu dēļ, taču planētu stāvoklis kopumā saglabāsies labvēlīgs, tāpēc sliktās domas par pagātni nemainīs faktu, ka Ūdensvīrs šobrīd ir zirga mugurā. Viņi varēs uzlabot savu dzīvi.

Sieviete Zivis

Daiļā dzimuma Zivīm ieteicams pievērsties Vese***as uzlabošanai un garīgās harmonijas atrašanai. Viņām palīdzēs tibetiešu vingrinājumi, kā arī pareiza uztura, režīma ievērošana. Ir pienācis laiks mainīt savu dzīvi un paradumus. Būs nedaudz mazāk enerģijas, lai sasniegtu vēlamo, taču planētu negatīvie aspekti burtiski atvērs šīm sievietēm acis uz dažām svarīgām detaļām. Zivis sapratīs kaut ko tādu, ko iepriekš nesaprata, vai arī uzzinās nepatīkamu patiesību par kādu cilvēku. Saņemtā informācija jāuztver objektīvi, bez agresijas.

Sieviešu enerģētika šonedēļ piedzīvos dažādas metamorfozes. Daudzu dāmu dzīve ievērojami mainīsies, tāpēc jums ir jābūt uzmanīgākam pret visu, kas notiek. Eksperti novēl laimi un panākumus visām daiļā dzimuma pārstāvēm.

Leave a Comment