Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 25. septembra līdz 1. oktobrim: Dvīņus pievils iluzors miers, bet Skorpioni sastapsies ar jauniem ienaidniekiem!

Lauva

Jums un man nekad nav otrās iespējas atstāt pirmo iespaidu. Lauvas par to bieži aizmirst, bet šonedēļ viņi varētu. Tāpēc zvaigžņu eksperti. ru laipni atgādini viņiem par to. Jums nevajadzētu paļauties uz likteni, kas dos jums otru iespēju mīlestībā vai biznesā. Ja jums ir nepieciešams doties uz interviju vai romantisku randiņu, labāk pirmo reizi atdot visu no sevis.

Jaunava

Jaunavām jāsit, kamēr gludeklis ir karsts. Šī nedēļa būs ļoti produktīva. Viņu enerģija palielināsies un ievērojami. Var būt veselības problēmas un nepatīkamas ziņas, taču Jaunavas tiks ar visu galā. Visas grūtības ir īslaicīgas – jums tas vienmēr ir jāatceras, un jūsu labklājība un garastāvoklis ir tieši atkarīgs no jūsu garīgā stāvokļa. Tāpēc nedrīkst zaudēt ticību sev.

Svari

Svari var attīstīt pārliecināšanas dāvanu laikā no 25. septembra līdz 1. oktobrim. Jāmēģina kādu pārliecināt par kaut ko svarīgu – piemēram, atrunāt savu otro pusīti no kļūdas, ja mīļotais vēlas kaut ko darīt, bet nedzird ieteikumus. Varat arī sniegt noderīgus padomus savam dēlam vai meitai, mātei vai tētim. Pārliecībai nevajadzētu būt savtīgam. Tam jābūt noderīgam.

Skorpions

Skorpioniem var būt jauni ienaidnieki, taču apkārtējie viņus nekavējoties brīdinās par iespējamām briesmām. Īpaši tas attiecas uz draugiem un kolēģiem, kuri pieklājīgi un izpalīdzīgi norādīs uz gaidāmajām nepatikšanām. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka
Skorpioniem tagad labāk ir pievērsties dienesta pienākumu pildīšanai un darbam. Atpūtai un izklaidei pagaidām būs jāpagaida.

Strēlnieks

Speciālisti iesaka Strēlniekiem vēl neuzņemties lietas, kuru rezultāti ir pārāk neparedzami un atkarīgi no daudziem mainīgajiem lielumiem. Labāk ir mēģināt darīt kaut ko tādu, kam ir maksimāla pārliecība. Iespējams, pēkšņi atvērsies iepriekš aizvērtas durvis – Strēlnieki ieraudzīs sev priekšā jaunas iespējas un spēs risināt problēmas, kurām iepriekš nebija redzējuši risinājumus.

Lasi arī: 10 sapņi, kurus nedrīkst ignorēt: tie brīdina par liktenīgām pārmaiņām

Lasi arī: Kurš sporta veids tev ir piemērots saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi?

Mežāzis

Tagad Mežāžiem labāk netiesā citus, lai paši netiktu tiesāti. Šis ir vienkāršs noteikums, kas darbojas jebkurā laikā, bet tagad, septembra beigās, tas sāks darboties ar jaunu, vēl lielāku spēku. Debesu patronu enerģija tagad ir diezgan stabila, tāpēc jūs varat droši mesties biznesā un lietās, taču nepārstrādājieties, jo veselība ir vissvarīgākā.

Ūdensvīrs

Ja Ūdensvīri vēlas gūt panākumus laika posmā no 25. septembra līdz 1. oktobrim, tad jāizvairās no tādiem netikumiem kā dīkdienība, miegainība, slinkums, bailes, dusmas. Tie ir ļaunākie veiksmes ienaidnieki. Runājot par viņas labākajiem draugiem, ir vērts atzīmēt mīlestību, laipnību, dāsnumu, smagu darbu un atvērtību. Nav nekā labāka par dāsnuma izrādīšanu mīļajiem un draugiem.

Zivis

Jebkura neuzmanīga piezīme var izraisīt sāpīgu Zivju reakciju – tāda ir viņu būtība. Šajās septiņās dienās situācija var daļēji mainīties. Zivis spēs kļūt daudz noturīgākas pret kritiku un nepamatotu. Šo cilvēku nervu sistēma tiks nostiprināta, kā rezultātā palielināsies produktivitāte un sirdsmiers. Ja Zivis jūtas nogurušas, tās var iztērēt kādu naudu izklaidēm.

Eksperti saka, ka šī nedēļa ir ideāls laiks, lai izveidotu nākotnes sarakstu. Iespējams, mums visiem šis ir periods, kad sapņi piepildās daudz ātrāk nekā parasti. Veiksmi un jauku nedēļu.

Leave a Comment