Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. septembra līdz 1. oktobrim: Lauvai būs iespēja dzēst parādus, bet Ūdensvīriem jātaupa nauda!

Lai naudas lietas iet uz augšu, ir lietderīgi pārbaudīt savu finanšu prognozi. Zvaigžņu ekspertu padomi pasargās jūs no pārsteidzīgiem soļiem un palīdzēs piesaistīt labklājību, labklājību, veiksmi un laimi.

Kas šonedēļ noteikti atbaidīs naudu, ir negatīvisms. Labāk atbrīvoties no  destruktīvajām domām un emocijām, turklāt ātri. Nevajadzētu ļauties rudens blūzam, jo ​​īpaši tāpēc, ka rudens beigsies pavisam drīz. Šo nedēļu labāk pavadīt ar patīkamām atmiņām.

Auns

Auns jau var būt neizpratnē par to, ko dāvināt mīļajiem Jaunajā gadā. Šīs Zīmes pārstāvji var droši doties iepirkties un meklēt Jaungada dāvanas, negaidot rindās un cenu kāpumu. Atvaļinājumu var balstīt uz iepirkšanos, kā arī uz fiziskās veselības atjaunošanu. Laba pašsajūta ir finansiālu panākumu atslēga. Tāpat Aunu finansiālais stāvoklis šonedēļ ir atkarīgs no viņu tēla, noskaņojuma, spējas uzlādēties ar pozitīvismu.

Vērsis

Vērsim var nākties daudz komunicēt ar cilvēkiem par lietišķām tēmām, taču šī komunikācija nesīs augļus un dos daudz noderīgu kontaktu un jaunu piedāvājumu. Tagad labāk atteikties no strīdiem un konfliktiem par labu radošam darbam un naudas piesaistei. Šajā gadījumā Nedēļa būs raita, bez negatīvisma uzplūdiem vai pēkšņām pārmaiņām finanšu jomā.

Lasi arī: Gaisa stihijas zvaigžņu zīmes pārstāvjiem 2023.gada oktobris atnesīs nepārtrauktu satraukumu kādā no dzīves sfērām!

Lasi arī: 7 nepatīkamas sajūtas un notikumi, kas liecina, ka dzīvē esi uz pareizā ceļa

Dvīņi

Dvīņiem debess ķermeņi ir relatīvā līdzsvarā. Tomēr pat nenozīmīgas dienas var būt veiksmīgas, tāpat kā pavisam parastas lietas var piesaistīt naudu kabatā. Periods ir diezgan labs ambiciozajiem Dvīņiem. Tas ir vairāk piemērots tiem, kas nevērtē stabilitāti un mieru, bet ir gatavi iekarot jaunas virsotnes, rīkoties ātri un ātri.

Vēzis

Zvaigžņu eksperti iesaka Vēžiem divreiz pārdomāt visus savus pasākumus un projektus, kas saistīti ar karjeru vai naudu. Tagad naudas lietās labāk nepaļauties uz intuīciju. Arī iepirkšanās procesā ir vērts rīkoties: nosvērti, pārdomāti, analizējot savu rīcību. Radošie Vēži šonedēļ var noslēgt izdevīgu līgumu vai saņemt apjomīgu pasūtījumu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment