Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2024. gada 29. janvāra līdz 4. februārim: izbaudiet dzīvi!

Lauva

Zvaigžņu eksperti stingri iesaka Lauvām pievērst lielāku uzmanību sīkumiem un svarīgām nepamanītām detaļām. Tieši tajos tiks paslēpta īpaša nozīme, kuru Lauvām ir dota saprast un analizēt. Uz jautājumu, kur vislabāk novirzīt savu enerģiju, ir diezgan viegli atbildēt. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka šī nedēļa ir ideāla gan mīlestībai, gan finansiālām aktivitātēm, darbam, ceļojumiem, sportošanai.

Jaunava

Jaunavām dažkārt ir ārkārtīgi grūti noteikt savu neveiksmju un problēmu cēloni, taču šonedēļ viņas beidzot sapratīs, ko agrāk izdarījušas nepareizi, kāpēc paklupa un sacēla sev problēmas. Šis būs ieskatu laiks un efektīvas pašsajūtas laiks, taču labāk tajā neieslīgt, lai šajā laikā paliek laiks patīkamām atmiņām un patīkamām lietām. Optimisms ir labākais ierocis cīņā par panākumiem.

Svari

Zvaigžņu eksperti paredz, ka Svariem būs lieliska nedēļa, lai pārveidotu savu māju, taču viņi varēs veltīt laiku arī savai veselībai, mīļajiem, bērniem un vecākiem. Vēlme norobežoties no mīļajiem ne pie kā laba nenovedīs, bet sabiedriskums, gluži pretēji, kļūs par Svaru zelta raktuvēm. Laika posmā no 29. janvāra līdz 4. februārim pastāv liela varbūtība satikt svarīgus cilvēkus, kuri palīdzēs Svariem kļūt par labākiem cilvēkiem.

Skorpions

Šī nedēļa palīdzēs Skorpioniem jaunos centienos. Šis laiks būs atspēriena punkts jaunai, gaišai un plaukstošai nākotnei – tādai, kādu to redz paši Skorpioni. Sapņi piepildīsies, bet varbūt ne tagad, lai gan pirmie jaunu uzvaru aizsākumi un veiksmes pamats tiks likti tieši janvāra un februāra sadursmē. Arī tagad Skorpioni varēs atrast labumu tajā, kas no pirmā acu uzmetiena ir vērsts uz viņu kaitējumu.

Strēlnieks

Zvaigžņu eksperti iesaka Strēlniekiem ieklausīties un vērīgāk paskatīties uz visu, kas notiek apkārt. Tas ir ārkārtīgi svarīgi, jo laime slēpsies sīkumos. Speciālisti iesaka šīs zīmes cilvēkiem nenostādīt sevi striktās robežās, aprobežojoties ar vienu atpūtas veidu, vienu biznesa attīstības un darba procesa virzienu. Zvaigznes palīdzēs Strēlniekam orientēties un virzīs dzīves apstākļus sev vajadzīgajā virzienā.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2024. gada februārim: esiet godīgi pret sevi, tad spēsiet izvairīties no nepatīkamām situācijām!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2024. gada februārim: būs viens noslēpums, kas palīdzēs uzlabot jūsu labklājību!

Mežāzis

Mežāži var mēģināt iesaistīties pašpārbaudē, bet ko īsti nevar izdarīt. Tāpēc ir jāmeklē tie, kas ir atbildīgi par jūsu kļūdām. Tas var ļoti kaitēt šīs zīmes cilvēkiem. Grūti pateikt, kā šonedēļ realizēsies planētu ietekme, taču Mežāži atrodas uz veiksmes viļņa, tāpēc atslābināties un apstāties pie tā nevar. Šī nedēļa ir veiksmes virsotne, lai gan nākamā var būt arī ne sliktāka. Nav nepieciešams atlikt uz vēlāku laiku to, ko varat darīt tagad.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir jādara tas, kas palīdz izlīdzināt iekšējos pārdzīvojumus – runāt par savām problēmām ar mīļajiem un kopumā stiprināt savu psihi, apziņu un gribu. Visbīstamākā sajūta šonedēļ ir skaudība. Ja kādam ir kas dārgāks, vairāk panākumu darbā, vairāk naudas un atzinības, tas nav pamats novēlēt otram ļaunu. Jums vajadzētu mēģināt kaut ko mācīties no viņa. Tas nesīs augļus un gandrīz uzreiz.

Zivis

Pirmā lieta, ko Zivīm vajadzētu atcerēties, ir tas, ka viņām nevajadzētu piespiest sevi pastāvīgi strādāt zem spiediena. Ja jūs nevēlaties strādāt, jums ir jāatpūšas. Ja vēlaties mīlestību, ir pienācis laiks satikt kādu un uzņemties iniciatīvu. Ja vēlaties kļūt tuvāks otrajai pusei un radiniekiem, jums ir jāvelta viņiem vairāk laika. Visus sapņus var īstenot, bet Zivis nevar sagaidīt laikapstākļus pie jūras.

Ja jums ir hroniska trauksme, iezemēšanas prakse palīdzēs jums no tās atbrīvoties. Šonedēļ diezgan viegli pārvarēt bailes un neērtas, nepatīkamas domas. Viss izdosies, ja ticēsi un centīsies. Veiksmi, laipnību, mīlestību un godīgu vēju jums.

Leave a Comment