Nedēļās zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – pastāv liela iespēja uzlabot savas finanses

Sieviete Lauva

Lauvas šonedēļ, iespējams, vēlēsies kļūt skaistākas un pievilcīgākas. Skaistuma emocionālais un psiholoģiskais aspekts ir ļoti svarīgs. Jums jādomā par to, kā justies jaunam dvēselē, nevis ķermenī. Protams, svarīga loma ir arī ķermenim, īpaši tām Lauvām, kuras vēlas atrast sev dvēseli. Viņām ir jāizlasa mūsu raksts par novecošanās enerģētikas cēloņiem, lai apzinātos, kā enerģija ir saistīta ar šo procesu. Nedēļa no 12. līdz 18. jūnijam Lauvas sievietēm atnesīs daudz jaunu iespaidu. Šajās septiņās dienās var parādīties jaunas iespējas karjeras un mīlestības jomā.

Sieviete Jaunava

Šīs Zemes zīmes sievietēm nevajadzētu aizmirst parūpēties par  savu garīgo veselību. Uz spēcīga Merkura fona tas ir divtik svarīgi, jo ir jādomā tīri. Zvaigžņu eksperti iesaka prātīgi izvērtēt situāciju, pirms lemt par piedzīvojumu – īpaši nedēļas nogalēs, retro Saturna ietekmes dēļ. Tagad daiļā dzimuma Jaunavas var droši uzņemties jebkura veida atbildīgas lietas. Planētu stāvoklis veicina pakāpenisku, vienmērīgu attīstību. Šīm sievietēm var būt daudz jaunu paziņu. Jums nevajadzētu paiet malā, jo jaunas uzvaras nāks tieši caur jauniem cilvēkiem.

Sieviete Svari

Nedēļas nogalēs šīs Zvaigžņu zīmes sievietēm jābūt īpaši uzmanīgām attiecībā uz saziņu ar nepatīkamiem cilvēkiem. Šāda komunikācija var izraisīt tā sauktās emocionālās svārstības, kas iznīcina auru. Ja asociēsies ar tiem, kas drīzāk iedvesmo, nevis kaitina, šī nedēļa būs ļoti daudzsološs laiks Svaru zīmes pārstāvēm. Planētas sola veiksmes un laimes mirkļus. Bet ir vērts padomāt, ka retrogrādā Saturna dēļ nedēļas beigās ir iespējama pazīstamu nepatīkamu situāciju atkārtošanās, kā arī pagātnes problēmu un bijušo mīļāko atgriešanās.

Sieviete Skorpions

Ja Skorpioni ir mierīgi pret nelielām nepatikšanām, tad problēmas, visticamāk, viņas nepārsteigs. Šis ir īpaši svarīgs periods šīs zīmes sievietēm, kuras vēlas kļūt veiksmīgākas darbā un biznesā. Šajās dienās daudzas Skorpiona dāmas spēs realizēt savu potenciālu, atrast jaunas pašizpausmes iespējas un kļūt gudrākas, gudrākas, produktīvākas. Šis ir ļoti veiksmīgs periods, kuru svarīgi izmantot iepriekš iegūtā rezultāta nostiprināšanai. Vārda spēks palīdzēs viņām pasargāt sevi no problēmām un grūtībām, proti, dažas noderīgas burvju frāzes.

Sieviete Strēlnieks

Daudzas Strēlnieku sievietes izšķirsies par kardinālām pārmaiņām, kas notiek jau ļoti ilgu laiku. Šis ir brīnišķīgs laiks, lai palielinātu aktivitāti visās jomās. Darba jautājumos būs iespējams virzīties tālu uz priekšu, pateicoties papildspēkiem un entuziasmam. Motivācijai jābūt pietiekamai, lai sasniegtu lolotos mērķus un īstenotu ambiciozākos plānus. Nedēļas beigās labāk izmantot aizsargājošus minerālus, jo Saturns retrogrāds var sākt likt riteņos spieķus. Tāpat vēlams nesteigties un ievērot iepriekš pieņemtos plānus, neatkāpjoties no grafika.

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Lasi arī: Tavs ceļš uz laimi saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi

Sieviete Mežāzis

Nakts spīdekļi palīdzēs šīs Zemes zīmes sievietēm uzzināt par  saviem slēptajiem talantiem, kā arī nostiprināt savas pozīcijas biznesā un darbā. Patronplanētu ietekme sola panākumus ne tikai biznesā, bet arī personīgajā dzīvē. Galvenais veiksmes nosacījums būs spēja pieņemt intuitīvus un ātrus lēmumus, īpaši nedomājot. Citādi zvaigžņu eksperti iesaka Mežāža sievietēm saglabāt apdomību un nepazaudēt galvu, pat ja jūt vieglu eiforiju. Tagad jums jātiecas pēc iekšējas harmonijas un nekādā gadījumā nezaudējiet sapratni ar radiniekiem un mīļoto vīrieti.

Sieviete Ūdensvīrs

Nav jābaidās izrādīt patiesas jūtas: mīļie, draugi un mīļotais vīrietis novērtēs sirsnību. Pēc zvaigžņu ekspertu prognozēm, Ūdensvīra sievietes šajās septiņās dienās nekļūdīsies un varēs izmantot visas Merkura sniegtās iespējas. Ūdensvīri ir vienas no veiksmīgākajām sievietēm, jo ​​viņas zina, kā pareizi sazināties ar vīriešiem. Viņas tos saprot tāpat kā sievietes. Šonedēļ šī prasme kļūs vēl spēcīgāka. Šim periodam vajadzētu būt laikam, kad jāstrādā pie sevis.

Sieviete Zivis

Šīs Zīmes pārstāvēm būs jāpieliek zināmas pūles, lai sasniegtu savus mērķus, taču zvaigžņu eksperti saka, ka Zivis ar to var viegli tikt galā, jo Dvīņu zīmē nostiprinājušais Merkurs šajā laika posmā vairos viņu ticību sev. Arī Venera joprojām ir spēcīga, tāpēc Zivis ir spārnos. Zvaigznes iesaka būt pacietīgākam un laipnākam, pat ja jāpiedod tas, ko ir ārkārtīgi grūti piedot. Zivīm noteikti pietiks spēka, lai sāktu jaunu dzīvi. Runājot par mīlestību, Zivīm, kuras šaubās par savu skaistumu, ir jāveic skaistuma ceremonija ar ledus gabaliņiem. Šīs sievietes spēj tik daudz.

Daudzas dāmas no 12. līdz 18. varēs pārvietot kalnus, taču nevajag visu uzņemties uzreiz. Jābūt konsekventam, jo ​​pēkšņi var parādīties nogurums. Ja esat zaudējis pārliecību par sevi, neuztraucieties, jo septiņi noderīgi noteikumi palīdzēs jums to atgūt . Zvaigžņu eksperti iesaka visām dāmām dzīvot tagadnē.

COMMENTS

Leave a Comment