Nedēļās zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – pastāv liela iespēja uzlabot savas finanses

Zvaigznes vēsta, ka šī nedēļa daudzām sievietēm kļūs par lolotu vēlmju piepildījuma periodu. Kādā sfērā tas notiks un kā tieši, ir atkarīgs no planētu ietekmes un kurā Zvaigžņu zīmē esat dzimusi.

Uzreiz jāatzīmē, ka Merkurs šonedēļ būs ļoti spēcīgs. Finanšu sektors uzplauks, taču negaidiet, ka virzīsies uz priekšu bez problēmām, jo ​​17. jūnijā Saturns iet atpakaļ. Tas nozīmē, ka ar pārmērīgiem izdevumiem daudzas sievietes var nonākt smagas emocionālas izdegšanas stāvoklī. Lai tas nenotiktu, zvaigžņu eksperti stingri iesaka  ātrāk cīnīties ar piecām apziņas attieksmēm , kas noved pie šī efekta.

Sieviete Auns

Planētu pozitīvā enerģija turpinās noteikt tempu visam jaunajam, tāpēc šīs zīmes pārstāvēm tas jāņem vērā un jāsāk nedēļa pareizi. Retro Saturns būs spēcīgs šķērslis tiem, kas vēlas sākt jaunu dzīvi, bet kavēties līdz nedēļas beigām. Nedēļas nogalē būs ļoti grūti pieņemt svarīgus lēmumus. Daiļā dzimuma Auniem vajadzētu padomāt par veselību, atceroties, ka to galvenokārt kontrolē mūsu domas. Ir svarīgi atbrīvoties no šaubām, bailēm, raizēm un aizvainojumiem. Šobrīd tas ir ļoti svarīgi.

Sieviete Vērsis

Vērsim vajadzētu būt uzmanīgākam Saturna retrogrādās kustības sākuma periodā. Nedēļas nogalē jums būs jāizmanto mūsu padomi, kā saglabāt veiksmi un izvairīties no nepatikšanām . Sievietēm Vēršiem zvaigžņu eksperti iesaka nedēļas sākumā palielināt aktivitāti. Šis laiks būs enerģijas atgūšanas periods. Būs jaunas iespējas mīlestībā, biznesā, darbā. Šīs sievietes spēs pārslēgt uzmanību uz jaunām attīstības shēmām, tāpēc ar lielu varbūtību viņu dzīve mainīsies pozitīvi, turklāt diezgan ātri un dramatiski.

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Lasi arī: Tavs ceļš uz laimi saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi

Sieviete Dvīņi

Svarīgs veiksmes nosacījums skaistajiem Dvīņiem būs gribasspēks, stresa noturība un pozitīva domāšana. Saturns nedēļas beigās var likt šīm sievietēm veikt krasus pasākumus savas dzīves sakārtošanai – tas attieksies gan uz finanšu, gan mīlestības sfēru. Tāpat šīs Gaisa zīmes pārstāvēm būs iespēja atklāt jaunas savu spēju un talantu šķautnes, maksimāli atklāt savu radošo potenciālu  Merkurs garantē radošās enerģijas uzplaukumu, paaugstinātu intuīciju un motivāciju, kas ir ārkārtīgi svarīgi.

Sieviete Vēzis

Skaistie Vēži var izjust vieglu, bet ārkārtīgi nepatīkamu priekšniecības, kolēģu, radinieku, mīļotā vai kādu ārēju apstākļu spiedienu. Pareizā stratēģija ir nedēļu no 12. līdz 18. jūnijam veltīt pašrealizācijai un pašizpausmei, jo vēlāk tas viņām noteikti nāks par labu. Ja vēlaties mainīties, tad zvaigžņu eksperti iesaka būt pacietīgam, un tad jūsu cerības tiks atalgotas. Šis ir lielisks periods svara zaudēšanai, diētām, mēģinājumiem uzlabot savu režīmu un labot izskata trūkumus, attīstīt jaunus labus ieradumus.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment