Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 6. februāra līdz 12. februārim

Lauva

Uzmanība pret detaļām un piesardzība vārdos palīdzēs impulsīvām Lauvas sievietēm piesaistīt laimes atbalstu. Pat ja kāds no apkārtējās vides sāk viņas provocēt uz negatīvismu, labāk neatbalstīt strīda attīstību. Šis ir īstais laiks, lai meklētu savu dvēseles radinieku. Prakses un padomi sieviešu pievilcības uzlabošanai palīdzēs skaistajām Lauvām kļūt vēl pievilcīgākām vīriešiem. Šonedēļ zvaigžņu speciālisti iesaka Lauvām mazāk runāt un vairāk darīt. Apsolījušas un nedarījušas, viņas riskē zaudēt citu cieņu un sabojāt attiecības ar citiem.

Jaunava

Labāk nedēļu veltīt kādai vienai, bet ārkārtīgi svarīgai lietai. Jaunavai svarīgākās nedēļas dienas ir 10. un 11. februāris. Šos skaitļus norāda Merkura aktivitāte. Ņemot vērā planētu pašreizējo stāvokli, zvaigžņu speciālisti paredz patīkamas izmaiņas iedibinātajā dzīves gaitā. Neuztraucieties, tas viss ir uz labu. Ir ļoti svarīgi sākt uzticēties iekšējai balsij, jo Jaunavas intuīcija daudzkārt palielināsies un sāks viņiem burtiski palīdzēt visos jautājumos. Šonedēļ pieaugs naudas veiksmes iespējamība, taču var pieaugt arī tieksme pēc tēriņiem.

Svari

Ja laika posmā no 6. līdz 10. februārim Svaru sievietes var atturēties no neparedzētiem izdevumiem un lieliem pirkumiem, tad viņas spēs uzturēt labu garastāvokli un nesagādāt sev jaunas problēmas. Nedēļas nogalē jau varēs doties iepirkties un palutināt sevi ar jaunām drēbēm. Sestdiena un svētdiena ir dienas, ko raksturo Merkura pastiprināta aktivitāte. Šajā laikā pieņemtie lēmumi var būt pēc iespējas objektīvi. Ja vēlēsies, šīs zīmes sievietes varēs saprast, vai viņu pēdējās neveiksmes ir ļaunas acs cēlonis vai kaitējums.

Skorpions

Skorpioniem atvērsies visas durvis. Jums jāsāk rīkoties, jo Visums palīdzēs jums piesaistīt īstos cilvēkus un īstos notikumus savā dzīvē. Jūs varat paātrināt procesu, izmantojot efektīvas prakses. Sievietēm Skorpioniem, nāksies saskarties ar nestandarta notikumu attīstību. Nedēļa var būt bagāta ar visdažādākajiem pārsteigumiem. Zvaig”znu speciālisti iesaka doties gaismā, bet tajā pašā laikā turēties pie pazīstamiem krastiem. Šajā periodā gūtās atziņas, svarīgi pagaidām paturēt noslēpumā no citiem.

Strēlnieks

Piektdien var parādīties iekšējas pretrunas, kas ļoti ietekmēs Strēlnieka emocionālo un garīgo stāvokli. Ir vērts apsvērt šo apstākli un nepadoties negatīvām emocijām un bailēm. Šīs zīmes sievietēm jārūpējas par savu enerģiju. Jūs varat nodarboties ar jogu vai vienkārši atpūsties. Šonedēļ noderēs jaunas lietas. Jo grandiozāki plāni, jo ātrāk gribas sākt tos īstenot. Zvaigžņu speciālisti iesaka biežāk veikt cēlus darbus, palīdzēt citiem.

Mežāzis

Šajās dienās skaistajām Mežāžu pārstāvēm ir vēlams koncentrēties uz tagadni un neļauties pagātnei. Tas palīdzēs kļūt pievilcīgākai vīriešu acīs un efektīvākai biznesā. Mīlestības sfērā šīs Zemes zīmes pārstāves var izmantot mantru, lai piesaistītu vīrieti. Nav jābaidās meklēt palīdzību no Dieva un Visuma. Šīs zīmes pārstāvēm ir jānodrošina, lai viņu labie nodomi nekaitē citiem. Daži impulsi draud pārvērsties par kaut ko apšaubāmu.

Lasi arī: Trīs zodiaka zīmes, kuras kļūs bagātas 2023. gada februārī

Ūdensvīrs

Ja šīs zīmes sievietes ir iestrēgušas strupceļā, tad šonedēļ viņām no tā izkļūt palīdzēs nakts gaismekļi. Šīs dāmas varēs saskatīt savas vājās puses un veikt pasākumus, lai tās novērstu. Zvaigžņu speciālisti iesaka uzmanīties no nepārdomātiem lēmumiem biznesa sfērā. Aptuveni lēmumi un finansiāli piedzīvojumi var sagādāt daudz nepatikšanas. Uzmanība un augsta motivācija palīdzēs jums paņemt savu un šonedēļ nepalaist garām nevienu labu iespēju.

Zivis

Visbīstamākā diena šīm sievietēm ir piektdiena. 10. datumu ir vērts sākt ar  rituāliem veiksmei. Tas jums palīdzēs apiet šķēršļus visās dzīves jomās. Skaisto Zivju pārstāvju šīs nedēļas svarīgākais uzdevums ir nevienam nedot tukšus solījumus un ne ar vienu nestrīdēties. Šajā periodā būs viegli noticēt tam, ko vēlēsieties uzskatīt par patiesu. Tas var radīt virkni problēmu. Ir svarīgi raudzīties uz pasauli caur objektivitātes prizmu. Ja vēlaties, varat meklēt palīdzību pie radiniekiem vai mīļotā vīrieša. Viņus interesēs Zivju panākumi.

Pat ja ceļā jūs saskaraties ar grūtībām, vienkāršs smaids palīdzēs jums pārvarēt problēmas. Optimisms piesaista panākumus, taču ir svarīgi neaiziet pārāk tālu, atstājot vietu veselajam saprātam. Veiksmi un jauku nedēļu.

COMMENTS

Leave a Comment