Interesanti, nedzirdēti fakti, kas jebkuram būtu jāzina par savu As**sgrupu

Kopā ir 4 As**sgrupas – A, B, AB un 0 grupa, kā arī divi rēzus faktori – pozitīvs un negatīvs. Katram no šiem As**sgrupu tipiem piemīt savas īpatnības, par kurām ikvienam ir jābūt informētiem.

Zinātnieki apgalvo, ka katram pēc savas As**sgrupas ir iespējams noskaidrot, kādā virzienā iet viņa ceļš un, protams, arī uzzināt vairāk par iespējamām slimībām, no kurām būtu jāuzmanās.

As**ssūcēju magnēts

Balstoties uz Japānas zinātnieku pētījumiem, cilvēkiem, kuru As**sgrupa ir 0-tā, biežāk nekā citiem nākas ciest no moskītu uzbrukumiem. Tomēr tajā pašā laikā šīs As**sgrupas cilvēkiem pastāv daudz mazāka iespēja saslimt ar malāriju un citām nāvējošām slimībām, ko pārnēsā moskīti.

Tieksme pēc alkohola

Pētījumi, kas tika veikti 70-tajos gados, ir atklājuši saistību starp tieksmi pēc alkohola un A tipa As**sgrupu. Tajā pašā laikā citi pētījumi ir atraduši antigēnu ietekmi uz alkohola atkarību. Antigēns A var izmainīt intoksikācijas reakciju uz imūnsistēmu, kas nozīmē to, ka 50% riska nosaka ģenētika.

Visvairāk cieš no stresa

Stress visvairāk ietekmē 0-tās As**sgrupas pārstāvjus. Šīs grupas cilvēkiem ir palielināts kortizola līmenis (stresa hormons) vairāk nekā citu As**sgrupu pārstāvjiem.

Lasi vēl: Lūk, kā sievietes As**sgrupa spējīga ietekmēt viņas seksuālo dzīvi!

Lielākais risks uz obsesīvi-kompulsīviem traucējumiem

Neiropsihobioloģijas žurnālā tika publicēts pētījums, kurā pētnieki apgalvoja, ka A tipa As**sgrupas cilvēkiem ir lielākās noslieces uz obsesīvi-kompulsīviem traucējumiem, tomēr šī teorija vēl nav līdz galam izpētīta.

Attiecības ar draugiem

Cilvēki ar A grupu ir lieliski draugi, kuri vienmēr domā par citiem. Bieži vien viņi īsti nezina, kā izpaust savas jūtas, un noslēdzas sevī. B grupas cilvēki arī ir labi draugi un viņi prot ieklausīties, tomēr vienmēr sevi nostāda pirmajā vietā. AB grupas cilvēki prot plānot un organizēt, un 0-tās grupas cilvēki ļoti mīl sacensību un orientējas uz uzvaru. O-tās grupas cilvēki attiecībās ļoti labi sader ar jebkuras citas As**sgrupas pārstāvjiem.

Avots: heavyweight.life

Leave a Comment