Negaidīta patiesība par balerīnu vakariņām: ko patiesībā ēd dejotāji

Starptautisko atpazīstamību iemantojusī Ukrainas Ļvovas Operas teātra baleta soliste Viktorija Zvariča nolēma kliedēt mītu par savu kolēģu uzturu, pastāstot, ko patiesībā dejotāji ēd vakariņās.

Balerīnas ir ne tikai graciozas un elegantas dejotājas, bet arī augstas klases sportistes. Viņu ķermenis tiek pakļauts milzīgai slodzei, tāpēc viņām ir labi jāēd, lai saglabātu labsajūtu un fizisko formu.

Ļvovas Operas teātra baleta soliste Viktorija Zvariča pastāstīja, ko patiesībā ēd balerīnas un kā viņas izturas pret dažādiem ierobežojumiem ēdina saziņā, apgāžot vienu no izplatītākajiem mītiem, ka balerīnas pārtiek tikai no ūdens un salātiem.

Zvaričas kolēģes atzina, ka pēc nogurdinošiem treniņiem viņu ķermeņiem ir nepieciešams spēks, tāpēc viņas sevi neapgrūtina un ēd tikai dārzeņus. Viena no balerīnām stāsta, ka vakarā viņas ēdienkartē ir šavarma (pildīts lavašs), kotletes, fast-food vai makaroni ar kečupu. Ja vakariņās tiek pasniegti cepti kartupeļi, viņa neatsakās arī no tiem.

Lasi vēl: Trīs zodiaka zīmes jau šonedēļ piepildīs savus lolotos sapņus

Cita māksliniece saka, ka nezina, ko ēd viņas kolēģi, bet viņa dod priekšroku jogurtam vai pasūta burgeri vai pildītu tako no pazīstama ātrās ēdināšanas tīkla.

Cita balerīna saka, ka viņa var pusdienās apēst kūku un necieš nekādas aizspriedumus. “Jebkura lieta, ko es atrodu ledusskapī. Kartupeļi, vistas gaļa, cepta gaļa, makaroni, griķi, rīsi ….. Un tad tēja, pie tējas konfektes, vafeles, kūkas,” – atzina balerīna.

 

 

Leave a Comment