Neierasti takos ar pievienotu slepeno sastāvdaļu

Būtu lieliski piemērotas svinībās vai citos pasākumos. Būtu arī lielisks deserts ģimenes taco vakarā.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

2 tases augu eļļas cepšanai vai pēc vajadzības

1 mīkstināts krējuma siera iepakojums

½ glāzes brūnā cukura

1 tējkarote vaniļas ekstrakta

½ tējkarotes malta kanēļa

8 lielas miltu tortiljas

¼ glāze kanēļa cukura vai pēc vajadzības

½ glāzes sagrieztu zaļo vīnogu vai pēc garšas

½ tases sasmalcinātu svaigu zemeņu vai pēc garšas

Pirmais pagatavošanas solis:

Uzkarsējiet eļļu lielā katlā līdz 350 grādiem.

Otrais pagatavošanas solis:

Siera krēmu, brūno cukuru, vaniļas ekstraktu un malto kanēli saputojiet bļodā līdz viendabīgai masai.

Lasi vēl: Neizmet kartupeļu mizas atkritumos, bet gan krāsnī; Noskaidro kādu labumu tās dod

Trešais pagatavošanas solis:

No katras tortiljas izgrieziet 3 cm apļus riņķus, izmantojot apaļu cepumu griezēju. Salociet tortiljas riņķus tako čaumalas formā.

Ceturtais pagatavošanas solis:

Turiet salocītas tortiljas ar knaiblēm un gatavojiet uzkarsētā eļļā, līdz tortiljas forma saglabājas un tortiljas ir zeltaini brūnas, 2 līdz 3 minūtes. Pārlieciet pagatavoto tortiljlu uz šķīvja, kas izklāta ar papīra dvieļiem.

Piektais pagatavošanas solis:

Virs vārītām tortiljas kārtām pārkaisiet kanēli. Katrā apvalkā uzklājiet krējuma siera maisījumu; uz augšas uzberiet vīnogas un zemenes.

 

Leave a Comment