Būtu lieliski piemērotas svinībās vai citos pasākumos. Būtu arī lielisks deserts ģimenes taco vakarā.
Nepieciešamās sastāvdaļas:
2 tases augu eļļas cepšanai vai pēc vajadzības
1 mīkstināts krējuma siera iepakojums
½ glāzes brūnā cukura
1 tējkarote vaniļas ekstrakta
½ tējkarotes malta kanēļa
8 lielas miltu tortiljas
¼ glāze kanēļa cukura vai pēc vajadzības
½ glāzes sagrieztu zaļo vīnogu vai pēc garšas
½ tases sasmalcinātu svaigu zemeņu vai pēc garšas
Pirmais pagatavošanas solis:
Uzkarsējiet eļļu lielā katlā līdz 350 grādiem.
Otrais pagatavošanas solis:
Siera krēmu, brūno cukuru, vaniļas ekstraktu un malto kanēli saputojiet bļodā līdz viendabīgai masai.
Lasi vēl: Neizmet kartupeļu mizas atkritumos, bet gan krāsnī; Noskaidro kādu labumu tās dod
Trešais pagatavošanas solis:
No katras tortiljas izgrieziet 3 cm apļus riņķus, izmantojot apaļu cepumu griezēju. Salociet tortiljas riņķus tako čaumalas formā.
Ceturtais pagatavošanas solis:
Turiet salocītas tortiljas ar knaiblēm un gatavojiet uzkarsētā eļļā, līdz tortiljas forma saglabājas un tortiljas ir zeltaini brūnas, 2 līdz 3 minūtes. Pārlieciet pagatavoto tortiljlu uz šķīvja, kas izklāta ar papīra dvieļiem.
Piektais pagatavošanas solis:
Virs vārītām tortiljas kārtām pārkaisiet kanēli. Katrā apvalkā uzklājiet krējuma siera maisījumu; uz augšas uzberiet vīnogas un zemenes.