Šāds deserts ir viegli pagatavojams un ļoti gards – pistāciju saldējuma deserts

Šis pistāciju saldējuma deserts ir atspirdzinošs, viegls deserts; jauks našķis jebkuram īpašam notikumam.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

Garoza:

Sasmalciniet krekerus

½ glāzes nesālīta sviesta, izkausēta

Pildījums:

½ galona vaniļas saldējuma

1 ½ glāzes piena

2 iepakojumi šķīstošā pistāciju pudiņa maisījuma

1 iepakojums saldētas putukrējuma piedevas

¼ tases šokolādē pārklātu īrisa gabaliņu

Pirmais pagatavošanas solis:

Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 350 ° grādiem.

Otrais pagatavošanas solis:

Bļodā sajauciet krekeru drupatas un izkusušo sviestu. Sajauciet līdz vienmērīgai masai, ielieciet 9×13 cm cepamā trauka apakšā un sānos.

Lasi vēl: Zvaigžņu eksperts nosauca 5 iemeslus, kāpēc 2025. gads būs transformējošs

Trešais pagatavošanas solis:

Cepiet iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī, līdz garoza viegli apbrūnē, apmēram 15 minūtes. Izņemiet no cepeškrāsns un atdzesējiet.

Ceturtais pagatavošanas solis:

Bļodā sajauciet saldējumu, pienu un pudiņa maisījumu; vienmērīgi izklājiet uz sagatavotās garozas. Uz saldējuma maisījuma uzklājiet putukrējuma virskārtu; virsū ieklājiet īrisa gabaliņus. Ielieciet saldētavā, līdz sacietē vismaz 1 stundu.

Šis deserts ir lieliski piemērots svētku galdam. Šo desertu var pagatavot diezgan ātrā laikā, pēc 1 stundas šo desertu var likt uz svētku galda, ikvienam viesim šis deserts garšos un noteikti vaicās pēc receptes.

 

Leave a Comment