Šis pistāciju saldējuma deserts ir atspirdzinošs, viegls deserts; jauks našķis jebkuram īpašam notikumam.
Nepieciešamās sastāvdaļas:
Garoza:
Sasmalciniet krekerus
½ glāzes nesālīta sviesta, izkausēta
Pildījums:
½ galona vaniļas saldējuma
1 ½ glāzes piena
2 iepakojumi šķīstošā pistāciju pudiņa maisījuma
1 iepakojums saldētas putukrējuma piedevas
¼ tases šokolādē pārklātu īrisa gabaliņu
Pirmais pagatavošanas solis:
Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 350 ° grādiem.
Otrais pagatavošanas solis:
Bļodā sajauciet krekeru drupatas un izkusušo sviestu. Sajauciet līdz vienmērīgai masai, ielieciet 9×13 cm cepamā trauka apakšā un sānos.
Lasi vēl: Zvaigžņu eksperts nosauca 5 iemeslus, kāpēc 2025. gads būs transformējošs
Trešais pagatavošanas solis:
Cepiet iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī, līdz garoza viegli apbrūnē, apmēram 15 minūtes. Izņemiet no cepeškrāsns un atdzesējiet.
Ceturtais pagatavošanas solis:
Bļodā sajauciet saldējumu, pienu un pudiņa maisījumu; vienmērīgi izklājiet uz sagatavotās garozas. Uz saldējuma maisījuma uzklājiet putukrējuma virskārtu; virsū ieklājiet īrisa gabaliņus. Ielieciet saldētavā, līdz sacietē vismaz 1 stundu.
Šis deserts ir lieliski piemērots svētku galdam. Šo desertu var pagatavot diezgan ātrā laikā, pēc 1 stundas šo desertu var likt uz svētku galda, ikvienam viesim šis deserts garšos un noteikti vaicās pēc receptes.