Neilgi pirms kāzām viņas topošais vīrs negaidīti nomira, tomēr viņa izlēma izveidot šo kāzu fotosesiju

Kad saproti, ka īstā dzīves laime tev praktiski ir jau rokā, bet tad liktenis izdomā tev to atņemt, mainās pilnīgi viss.

Hannai Dārai pēc četriem mēnešiem bija gaidāmas skaistas kāzas ar savu mūža mīlestību, tomēr viņš zaudēja dzīvību smagā autoavārijā.

Es nezaudēju tikai savu līgavaini,” saka Hanna. “Es zaudēju labāko draugu un manu dvēseles radinieku. Es esmu satriekta, ka nekad nevarēšu ar viņu apprecēties, ka mūsu plānotās kāzas nekad nenotiks, ka neveidosim kopīgu ģimeni un nenovecosim kopā.”

Par godu savam līgavainim, neilgi pēc traģēdijas Hanna sazinājās ar kāzu fotogrāfi, kurai lūdza izveidot mazu fotosesiju savā līgavas kleitā. Viņa gribēja godināt viņu 7 gadus ilgo draudzību un mīlestību.

Lasi vēl: Kāpēc baznīcā līgavai jāstāv altāra kreisajā pusē? Ieskaties un uzzini!

“Lai gan es nevarēšu nekad viņu vairs satikt, vismaz vēlējos, lai man ir bilde ar viņu un mani manā kāzu kleitā, es viņu gribu atcerēties kā savu nākotnes vīru,” komentē Hanna.

Uzņemtās bildes Hanna kopā ar visu stāstu publicēja vietnē Facebook, kur tās saņēma daudz mierinājuma un atzinības vārdus. Neviens nepalika vienaldzīgs!

Avots: huffingtonpost.com

Leave a Comment