Nekad nenovietojiet spoguli šajās vietās: jūs sev uzvelsiet nelaimi

Kur nevar piekārt spoguli guļamistabā, lai nepaliktu bez spēka un Vese***as

Galvenā vieta, kur nevar piekārt spoguli guļamistabā – pretī gultai. Atcerieties to uz visiem laikiem: guļošam cilvēkam nekad nevajadzētu atspoguļoties spogulī, jo tas var negatīvi ietekmēt viņa fizisko un garīgo labsajūtu. Lūk, vēl daži iemesli, kas pārliecinās jūs šajā vietā spoguli nelikt:

No guļoša cilvēka spogulis var izvilkt visu spēku.

Cilvēkam var attīstīties depresija.

Var mainīties emocionālais stāvoklis, kas izraisīs nepamatotu agresiju un pat konfliktus ar tuviniekiem.

Šie noteikumi attiecas pat uz skapjiem. Tāpēc padomājiet divreiz, pirms guļamistabā iegādājaties skapi ar spoguļdurvīm.

Cik daudz spoguļiem jābūt mājoklī

Dizaineri apgalvo, ka harmoniskam interjeram dzīvoklī vai mājā jābūt vismaz diviem spoguļiem. Tomēr to skaitam nav ierobežojumu. Galvenais – noteikti pievērsiet uzmanību spoguļu izvietojumam dzīvoklī. Ideāli ir piekārt spoguļus šādās vietās:

Pretī dārgiem interjera priekšmetiem – tā jūsu mājokli piepildīs bagātības enerģija, un finansiālais stāvoklis uzlabosies.

Pretī grāmatu plauktiem – mājokļa iemītnieki kļūs gudrāki un zināšanas būs vieglāk uztvert.

Ja plānojat veidot ģimeni, zīlnieki iesaka uzstādīt mājā jaunu spoguli. Tā jūs varēsiet izveidot savu mājas pavardu, neaptumšojot atmosfēru ar spogulī jau uzkrāto enerģiju. Taču neaizmirstiet par vienu svarīgu noteikumu – spoguļi nedrīkst atspoguļoties viens otrā. Tā jūs varat netīšām izveidot enerģijas koridoru, pa kuru mājoklī iekļūs tumšais spēks.

 

Leave a Comment