Neviens nezina bārmeņa vārdu, kurš pirmo reizi pasniedza kafiju ar apelsīnu sulu, taču viņi apgalvo, ka dzēriens izgudrots Brazīlijā, kur karstais tropiskais klimats un augļu pārpilnība mudina uz drosmīgiem eksperimentiem.
Tik šķietami atšķirīgu sastāvdaļu saplūšanas rezultātā radās bagātīgs dzēriens ar svaigu un neparastu garšu. Mūsdienās apelsīnu kafija kafijas cienītājiem no visas pasaules sniedz ikdienas enerģijas lādiņu, palīdzot viņiem pamosties un sajust jauna rīta skaistumu.
Kafīja ar apelsīnu
Jūs varat pagatavot kafiju ar apelsīnu karstā dzēriena vai auksta kokteiļa veidā. Abām iespējām jums būs nepieciešama apelsīnu sula, miziņa un malta kafija.
Dzērienus var dažādot, receptei pievienojot krējumu, kanēli, dažādus liķierus. Katrā gadījumā tiek iegūta vesela virkne jaunu neparastu garšu un aromātu.
Karsta kafija ar apelsīnu sulu
SASTĀVDAĻAS
- 20 g maltas kafijas
- 50 g apelsīnu sulas
- 5 g apelsīna miziņas
- 1 tējk. fruktoze
- 0,5 tējk. kanēlis
Turpinājums nākošajā lapā…