Nekad tā nedariet: vizāžiste nosauca biežāk pieļautās grima kļūdas, kuras izdara katra sieviete

Katra sieviete sapņo izskatīties pievilcīgi, tāpēc mācās, kā pareizi uzklāt grimu.

Tieši grima noteikumi ir tie, kas var garantēt starojošu un pievilcīgu grimu. Vizāžiste Jūlija Geblere pastāstīja par biežāk pieļautajām kļūdām grima veikšanā.

Tumšo loku maskēšana zem acīm ar gaišas krāsas korektoru.

Pēc vizāžistes teiktā, daudzas sievietes pieļauj kļūdu grimā, maskējot tumšus lokus zem acīm, izmantojot gaišas krāsas korektoru. Diemžēl izrādās, ka tas tikai izceļ tumšumu. Tāpēc, lai paslēptu tumšos lokus zem acīm, grima māksliniece iesaka izvēlēties korektoru, kas neitralizē toni. Šis kritērijs ietver persiku vai dzeltenīgos toņus.

Uzklāj bronzeri zem vaigu kaula, lai padarītu vaigus slaidākus

Pēc Jūlijas Gebleres teiktā, lielākā daļa sieviešu kļūdās, jo domā, ka bronzera uzklāšana zem vaigu kaula padara seju slaidāku. Patiesībā, lai padarītu seju slaidāku, vispirms vajadzētu izvēlēties vaigu sārtumu, jo tas ir matēts, bet bronzeris ir spīdīgs un nepiešķirs dziļumu! Sārtumu uzklāj gandrīz uz paša vaigu kaula! Šādā veidā seja izskatīsies slaidāka.

Eksperte arī norādīja, ka daudzas meitenes pieļauj kļūdu, ignorējot sārtumu lietošanu. Tieši vaigu sārtumi ir atbildīgi par sejas krāsu, par svaigumu un veselīgu izskatu! Un to trūkums padara seju porcelānveida! Un, ja uzklāsiet sārtumu ne tikai uz vaigiem, bet arī uz zonas virs uzacīm un uz plakstiņiem, jūs iegūsiet harmonisku krāsu kombināciju uz sejas!

Grima bāzes neizmantošana

Dažas sievietes arī aizmirst vai apzināti neizmanto grima bāzi. Pēc vizāžistes domām, tā ir liela kļūda. Ja vēlaties, lai jūsu grims ilgāk noturētos un ilgstoši izskatītos pievilcīgi, tad jums vajadzētu izmantot grima bāzi. Tieši bāze ir tā, kas nodrošina noturību.

Lasi vēl: Ko par tavu raksturu un likteni vēsta tavs dzimšanas datums: sakrīt gandrīz visiem

Nemazgājiet otas un sūkļus pēc grima veikšanas vai dariet to reti

Uz grima instrumentiem – otām un sūkļiem – savairojas miljoniem mikrobu, jo kosmētikas paliekas un jūsu sebuma, epidermas daļiņas – tiem ļoti labvēlīga vide! Tāpēc vizāžisti norāda, ka ir svarīgi tos uzturēt tīrus. Pirmkārt, tā ir higiēna.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Jūlija Geblere norāda, ka pirms katra grima veikšanas otiņas un sūkļi ir jātīra. Pretējā gadījumā laika gaitā uz sejas sāk parādīties izsitumi, bet vēlāk pat nopietnākas problēmas.

 

 

Leave a Comment