Nekādā gadījumā neizmet ārā no mājas šīs lietas, lai neizmestu veiksmi un finansiālo labklājību

4. Bērnu lietas. Krievijā bērnu lietas tika apstrādātas ļoti rūpīgi. Tika uzskatīts par nepieņemamu tos izmest poligonā, likt uz lupatām. Pastāv uzskats, ka, ja izmantosiet bērnu drēbes netīriem darbiem, jūs varat nolemt bērnu nelaimīgai dzīvei. Parasti no šādām lietām veidoja lupatu rotaļlietas, drēbes lellēm vai izdalīja tiem, kam ir mazi bērni.

5. Kāzu kleita (kostīms). Ģimenes dzīve ir liela atbildība. Jaunlaulātie sapņo par ilgu un laimīgu laulību, un, lai tā būtu, kāzu kleitas ir jāsargā un nevienam tās nav jāpārdāvina.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam: daudziem labāk sastādīt plānu mērķu sasniegšanai, pretējā gadījumā cietīsiet zaudējumus!

Lasi arī: Matu griešanas Mēness kalendārs 2023. gada augustam: palīdzēs matiem augt un uzlabot finansiālo stāvokli!

6. Baznīcas piederumi. Lūgšanu ikonas, krūšu krusti, lūgšanu grāmatas un Bībeles ir spēcīgi personīgi amuleti, kas paredzēti, lai pasargātu no ļaunuma, tāpēc svētas lietas nekādā gadījumā nedrīkst izmest. Ja ir nepieciešams no viņiem atvadīties, vediet viņus uz templi.

7. Pulkstenis. Pulksteņi ir laika glabātāji, un, kā zināms, ir bīstami izkliedēt savu laiku. Šis maģiskais priekšmets absorbē visu labo un slikto, saglabā vēsturi un atmiņas. Ja izmetīsiet darba laiku, pastāv risks, ka radīsies nepatikšanas.

Ja nolaidības vai nezināšanas dēļ kaut ko izmetāt no šī saraksta, tad nesteidzieties krist panikā. Ir īpašas prakses, kuru mērķis ir neitralizēt sliktās zīmes un viņu neapdomīgo rīcību. Papildus tam jūs varat piesaistīt sev veiksmi, izmantojot dažādus rituālus, ceremonijas un sazvērestības.

Leave a Comment